Final Fantasy XIII-2

Final Fantasy XIII-2 is het vervolg op de 2010 verschenen hit Final Fantasy XIII en de nieuwste game in de wereldberoemde Final Fantasy-serie! Deze sequel biedt een meer meeslepende ervaring dan zijn voorganger dankzij een aantal ongelofelijke verbeteringen!

Het verhaal van Final Fantasy XIII-2 begint drie jaar nadat Lightning en de anderen Cocoon hebben gered. De overlevenden besluiten om de Gran Pulse te herbouwen, terwijl Lightning dood wordt gewaand. Als de stad van Serah plotseling wordt overspoeld door monsters verschijnt er een mysterieuze man genaamd Noel om haar te redden. De twee gaan samen op avontuur in de hoop Lightning te vinden.

Final Fantasy XIII-2 bevat talloze verbeteringen waar fans van de serie al jaren om vragen. Final Fantasy XIII-2 heeft grotere omgevingen waarin meer te ontdekken valt. Het Active Time Battle-systeem is strategischer geworden en je hebt de mogelijkheid om monsters te temmen en voor je te laten vechten, terwijl je er in de grote spelwereld met je team op uit trekt!

Prijs: €24,45
Verzendkosten: €2,-
Link: GamySync
iDEAL: Ja

Saints Row: The Third

Saint’s Row: The Third is een third person actiegame. Als lid van een criminele organisatie ligt de wereld aan je voeten, maar dat dreigt te verdwijnen wanneer een andere machtige groep gangster jouw stad betreedt. Humor en actie gaan hand in hand in deze bizarre actiegame, Saint’s Row: The Third!

Als leider van de Third Street Saints heerst de speler over de stad Stilwater. De internationaal opererende bende The Syndicate heeft het op de Third Street Saints gemunt. Als leider moet de speler voorop gaan in deze nieuwe bendeoorlog. Daarom verleg je de strijd naar een nieuwe terrein, de stad Steelport, een plaats voor de sinners en de saints. De nieuwe stad vormt de achtergrond voor de strijd tussen de Saints en het Syndicaat! In tegenstelling tot het tweede deel uit de serie beschikt Saint’s Row: The Third niet langer over online multiplayer-functies. Wel is het spel samen met een vriend te spelen in de coöperatieve speloptie.

Opdrachten die je in Saint’s Row: The Third krijgt, zijn op verschillende manieren op te lossen. Wanneer een controlepost vernietigd moet worden, kan je deze opblazen. Je kunt ook de controlepost aanvallen en overnemen. Vervolgens heb je de mogelijkheid om de controlepost in je eigen voordeel te gebruiken.

Prijs: €25,45
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

Modern Warfare 3

Na het grote succes van de voorgaande delen uit de Call of Duty serie bundelen nu Infinity Ward, Sledgehammer Games en Raven Software hun krachten om tot een nieuwe hoogtepunt in de serie te komen.

Modern Warfare 3 zal zich opnieuw afspelen in de hedendaagse tijd waarin terroristische dreiging opnieuw een rode draad door de verhaallijn vormt. Als speler stap je onder meer in de rol van een Russische FSB agent en een SAS commando.

Het verhaal neemt je mee naar diverse bekende steden van over de gehele wereld. Zo zijn onder meer Amerika, Duitsland en Frankrijk onderdeel van dit nieuwe avontuur. Zoals je dat gewend bent van de serie zal naast de single player ook de multiplayer een belangrijke rol gaan vertolken. De snelle gebalanseerde gameplay is opnieuw onder de loep genomen en daar waar nodig verbeterd.

Prijs: €36,95
Verzendkosten: €2,-
Link: GamySync
iDEAL: Ja

PRE-ORDER TIP: Sleeping Dogs

Sleeping Dogs is de doorstart van True Crime: Hong Kong en is een game waar best veel mensen naar uitkijken, maar nog niet heel erg bekend is onder menig gamer. True Crime is altijd een goede tegenhanger geweest van GTA, meer dan dat Saints Row dit is.

Deze game gaat zich afspelen in het prachtige maar gevaarlijke Hong Kong en dat levert een leuke stijl op. Als je op zoek bent naar een nieuwe game waar je erg veel tijd in kunt steken, dan raden we je zeker aan even te kijken naar deze game en wellicht kun je hem pre-orderen,

Prijs: €46,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja