Het is geen geheim dat de Battlefront games ongelofelijk populair zijn. Tot op heden zijn er twee grote titels uitgekomen en naar mijn weten worden deze nog vrij veel gespeeld op de PC. Deze games lieten jou als speler controle nemen over een Trooper in een groot Star wars gevecht. In deel twee werd zelfs de ruimte onveilig gemaakt. Ontwikkelaar Free Radical Design was al druk bezig met een derde deel in de serie, maar helaas is de ontwikkelaar failliet gegaan. Wat er dus met de Battlefront serie gaat gebeuren is nog maar de vraag.

Er zijn onlangs wat beelden uitgelekt van een alpha versie van de game. Deze beelden zijn van de Xbox 360 port die zoals te zien is in de beelden, nog lang niet klaar was. Zo zien we veel framerate drops en blijft de game zeggen dat je moet terug keren naar het bureaublad. Desondanks is het leuk om te zien wat Battlefront 3 had kunnen worden. Wat de toekomst voor de serie in peto houd is nog maar de vraag.

Wij hopen vurig dat er een nieuw deel in de maak is en het vriendelijke verzoek ons niet te lang te laten wachten op de verlossende aankondiging.