Werkt Monolith aan The Hobbit videogame?


Vandaag heeft Superannuation vermeld op zijn Twitter dat de ontwikkelaar achter de F.E.A.R. en Gotham City Imposters games, Monolith bezig zou zijn aan een game over de verfilming van Peter Jacksons aankomende film The Hobbit. De kans zit er wel dik in dat onderstaande geruchten mogelijk kunnen kloppen want Superannuation heeft namelijk al meerdere geruchten vermeld op zijn twitter welke uiteindelijk klopten.

De game zal hoogstwaarschijnlijk net als de film, dit jaar in december gaan verschijnen en onder dezelfde naam als de film namelijk The Hobbit: An Unexpected Journey. Volgens hem zou de game een actie game worden met heel wat RPG-elementen in verwerkt. Als men tevens deze game zou bevestigen voor dit eerste deel, zal Monolith hoogstwaarschijnlijk ook een game maken over het tweede deel namelijk The Hobbit: There and Back Again.

Of deze geruchten daadwerkelijk kloppen, weten we momenteel nog niet. Hiervoor zullen we nog moeten wachten op een aankondiging van Monolith zelf.

Boxshot The Hobbit: An Unexpected Journey

The Hobbit: An Unexpected Journey

Releasedatum:
niet beschikbaar
Genre:
niet beschikbaar
Uitgever:
niet beschikbaar
Ontwikkelaar:
 1. Anoniem -   
  Martin's avatar

  Hoop dat het een beetje skyrim achting spel gaat worden, en niet zo bagger als de andere lord of the ring games

 2.    1100 XP
  ferrariking's avatar

  liefen niet!

 3.    919 XP
  Floepert's avatar

  nah, ben er niet erg enthousiast over. Het word nooit een open-world game (wat ik toch wel heel vet vind) en heeft miss wel een vette gameplay maar gaat uiteindelijk vervelen. Verder ben ik niet echt fan van LOTR games heb alleen LOTR conquest, vond wel leuk, maar ja speel niet meer vaak. Dit word een nee voor mij, maar ik kijk wel uit naar de film!