Heel wat nieuwe footage van Epic Mickey 2


Enkele weken geleden kondigde Disney Interactive Studios een vervolg aan op de Nintendo Wii topper Epic Mickey, namelijk Epic Mickey 2 : The Power of Two. Met deze game maakt onze favoriete Disney held Mickey eindelijk zijn opwachting op de PlayStation 3.

Na enkele weken krijgen we opnieuw enkele ingame beelden te zien van deze veelbelovende nieuwe PlayStation 3 titel. Onderstaande beelden zijn helaas wel beelden uit de Nintendo Wii versie van de game, dus zijn wel in heel wat mindere kwaliteit van de PlayStation 3 versie, deze zal namelijk in HD zijn.

Epic Mickey 2: The Power of Two staat gepland om te worden uitgebracht komende herfst, geniet alvast van onderstaande beelden.

Boxshot Epic Mickey 2: The Power of Two

Epic Mickey 2: The Power of Two

Releasedatum:
21-11-2012
Genre:
avontuur
Uitgever:
Disney Interactive Studios
Ontwikkelaar:
Review: Epic Mickey 2: The Power of Two
Gepubliceerd op 27 jun, 2013 om 10:55
Epic Mickey 2: The Power of Two voor de Vita van een launch trailer voorzien
Gepubliceerd op 21 jun, 2013 om 12:21
Releasedatum Epic Mickey 2: The Power of Two voor de PS Vita bekend
Gepubliceerd op 24 mei, 2013 om 09:45
Epic Mickey 2 komt naar de PlayStation Vita
Gepubliceerd op 18 mrt, 2013 om 17:14
 1.    6677 XP
  Myx's avatar

  Ben nu bezig met Demon Souls en nu ziet zo’n platform spelletje er echt simpel en saai uit.

 2.    14 XP
  Misha's avatar

  Hopelijk doet Epic Mickey 2 datgene wat het eerte deel niet deed. Ik hoop dat het een innovatieve platformgame wordt met vele verwijzingen naar disney filmns en bijbehorende personage’s. Een aantal spelelementen van Mario Galaxy, de sfeer van kingdom Hearts en de moeilijkheidsgraad van DonkeyKong. Pas dan kan het een aangename titel worden

 3.    1384 XP
  Bappie-NL's avatar

  Voorlopig loop ik niet warm voor de game na het zien van deze beelden. Ik wacht de beelden wel af waarbij je de PS3 kwaliteit bij kunt zien. Maar dat zegt uiteraard ook niet alles. Ik vond gameplay zelf ook slaapverwekkend.