Gigantische Sonic The Hedgehog game op komst voor 2014

Een game personage waarmee we al jarenlang aan de slag kunnen, namelijk Sonic The Hedgehog, krijgt mogelijk in 2014 een gigantische nieuwe reboot game. Een bron binnen Sega heeft namelijk enkele details verteld aan een Sonic fansite, TSSZ over een nieuwe game waarin onze blauwe vriend opnieuw centraal staat.

Het zou niet zomaar een gewone Sonic game worden, volgens de bron zou het ditmaal gaan om een open-world game waarin al de bekende Sonic Zones zijn omgetoverd naar één groot gebied en met hierin allemaal verschillende missies die je moet voltooien. De bron vertelde ook dat je de game sterk zou kunnen vergelijken met Burnout Paradise.

Wat de bron ook wist mee te geven was dat Sega en Team Sonic aan het overwegen zijn om mogelijk met aparte speelbare personages te werken die verkocht worden als kleine speeltjes. Iets wat je dan weer kan vergelijken met de game Skylanders: Spyro’s Adventure. Hiermee zou je jezelf dan bijvoorbeeld het personage Knuckles kunnen aanschaffen en zo nieuwe levels unlocken.

Als laatste gaf de bron mee dat Sega en Team Sonic momenteel druk bezig zijn met het aanpassen van de gameplay en gimmicks en zouden ze met deze game een gehele nieuwe generatie met nieuwe fans willen aantrekken.

  1.    4547 XP
    ps3dennis's avatar

    Zoals Sonic op de Dreamcast ‘maar dan groter’.