Pinball Arcade verschijnt volgende week voor de PS3 en PlayStation Vita

FarSight Studio’s heeft een nieuwe pinball game aangekondigd voor de PlayStation 3 en PlayStation Vita, namelijk Pinball Arcade. Het spel verschijnt op 10 april in de Amerikaanse PlayStation Store en heeft een prijs van $9,99. Bij aanschaf ontvang je zowel de PlayStation 3 als de PS Vita versie. Of we Pinball Arcade ook in de Europese PlayStation Store gaan zien op 10 april is niet bekend gemaakt.

Pinball Arcade heeft in totaal vier tafels waar je bij elk twee zilveren en één bronzen trofee kunt verdienen. Nu lijken vier tafels misschien wat weinig, maar FarSight Studio’s heeft als plan om iedere maand twee extra tafels uit te brengen voor het spel. De eerste DLC voor de game gaat $4,99 kosten en bevat de Medieval Madness en de Bride of PinBot tafels.

Boxshot Pinball Arcade

Pinball Arcade

Releasedatum:
niet beschikbaar
Genre:
niet beschikbaar
Uitgever:
niet beschikbaar
Ontwikkelaar:

4 reacties

 1.    1694 XP
  chronic010's avatar

  4 tafels blijft dus weinig als ze er daarna 4.99!!!! voor vragen voor 2 tafels! wat n afzetterij…..gelukkig hou ik niet van flipperen.

 2.    505 XP
  DarkQ's avatar

  Ga zo maar door ik vin het wel geld klopperij 4 tafels 10 euro 5 euro voor andere tafels en ga zo maar door

 3. Anoniem -   
  141.135.6..xxx's avatar

  2,5 dollar per tafe,l is toch standaard?? Bovendien heb je de game dan EN op je PS3 en op je vita

 4.    1034 XP
  mickvl's avatar

  Mee eens, als je een beetje je hersens gebruikt vallen de prijzen best mee. Misschien is het spel wel topkwaliteit en werkt het vloeiend, dan is het zijn geld zeker waard. Wacht nou nog even af.

Pinball Arcade krijgt volgende week een Terminator 2-tafel