Zondag Budgetdag – Games – 8 april

FIFA 12

FIFA 12 is de negentiende game in de populaire FIFA-serie. Ten opzichte van het vorige deel, heeft ontwikkelaar EA Sports een aantal zaken grondig aangepast en een aantal toevoegingen gedaan. Nieuw is bijvoorbeeld de Impact Engine, een techniek die ervoor zorgt dat fysieke confrontaties realistischer zijn. Spelers duwen en trekken in de strijd om de bal en kunnen zich sneller herstellen van lichte tackels. Dankzij deze engines zijn blessures bovendien realistischer.

Een andere vernieuwing is Pro Player Intelligence waardoor spelers inzicht hebben in de sterke en zwakke punten van zichzelf en hun teamgenoten. Spelers met een uitzonderlijk spelinzicht zien bijvoorbeeld als enige die ene kans voor een steekpass. Een speler als Kaká van Real Madrid zal eerder en sneller een loopkans zien voor een teamgenoot dan een speler met minder inzicht. Niet alleen houden teams bij een aanval rekening met hun eigen sterke punten, maar ook met de zwakke punten van de tegenstander.

Prijs: €35,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

NBA 2K12


NBA 2K12 is de ultieme basketbalgame voor liefhebbers van de spectaculaire sport. NBA 2K12 biedt de leukste authentieke NBA-ervaring op videogame-gebied!Met nieuwe spelers, nog betere besturing en meer spelfuncties is NBA 2K12 de meest complete NBA-simulatie ooit. Met de gloednieuwe NBA Greatest modus kunnen gamers voor het eerst spelen met vijftien legendarische basketballers uit de geschiedenis van de NBA. Hierbij zijn de stadions, outfits en zelfs de unieke bewegingen en de authentieke commentatoren aanwezig! Kruip in de huid van Kareen Abdul-Jabbar, Larry Bird, Wilt Chamberlain, Julius Erving, Patrick Ewing, Magic Johnson, Michael ‘air’ Jordan, Karl Malone, Hakeem Olajuwon, Scottie Pippen, Oscar Robertson, Bill Russell, John Stockton, Isiah Thomas en Jerry West om de mooiste momenten uit de NBA eigenhandig te herbeleven!

Met NBA 2K12 is het mogelijk in je eentje te spelen tegen de computer en een virtuele carrière op te bouwen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om tegen vrienden te spelen. NBA 2K12 heeft een uitgebreide multiplayer modus waarin je het online of offline tegen andere gamers kunt opnemen. Met verbeterde passeer-, schiet- en dribbelbewegingen krijg je beter dan ooit de kans om op een prachtige manier de overwinning de wacht te slepen!

Prijs: €23,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

Binary Domain

Het futuristische spel Binary Domain is gemaakt volgens de visie van de Japanse game-ontwikkelaar Toshihiro Nagoshi. Het verhaal van het schietspel gaat over een invasie van robotten in Tokio in het jaar 2080. De strijders in de game krijgen al snel twijfels over de oorlog, Ze vragen zich af of de robots mensen of de mensen machines worden.

De centrale levensvraag van Binary Domain vormt tevens de sleutel tot de manier waarop het innovatieve AI-systeem wordt ontwikkeld. De bijzonder geavanceerde AI maakt het strijdveld fascinerender dan ooit tevoren. Spelers moeten hun zetten strategisch en zorgvuldig plannen om door de vijandelijke omgevingen in het spel te komen.

Bepaalde acties zorgen ervoor dat personages je meer of minder vertrouwen. Deze reacties spelen een rol tijdens zowel gevechten als gesprekken met het team buiten de missies. Gesprekken kunnen tot verdeeldheid tussen teamleden leiden, en je keuzes hebben invloed op hun mening over jou en je handelingen tijdens het verhaal van Binary Domain.

Prijs: €23,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

 1.    1957 XP
  klupido's avatar

  Fifa 12 heb ik al de rest vind ik niks aan haha :p toch bedankt !

 2.    319 XP
  dicapo's avatar

  De zavvi megamaandag is nu ook weer bezig. Zitten ook weer wat nieuwe spellen voor weinig tussen.

 3.    1777 XP
  Wesley_PS's avatar

  @dicapo: dat is zowat elke week haha, wel nice

 4. Anoniem -   
  84.86.138.xxx's avatar

  jammer dat nba2k ‘hard to play, even harder to master’ is

 5.    1034 XP
  mickvl's avatar

  Ik weet niet, NBA vind ik leuk en ik kijk er ook graag naar, maar 2k12 ga ik niet kopen. Ik heb NBA Jam: On Fire en die is best verslavend (rond de €15 in PS Store) dus voor mij hoeft het niet. Verder heb ik liever FIFA Football voor Vita dan FIFA 12.