Doe de boogie in PlayStation Home’s nieuwe nachtclub

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4f84322c11067.jpg

Wanneer ik weer nieuws zie over ‘PlayStation Home’ volgt er bij mij meestal een diepe zucht. Zelf snap ik niet waarom Sony nog niet de stekker eruit heeft gehaald bij de service, of desnoods een andere richting is opgegaan. PlayStation Home had iets heel moois kunnen zijn, maar niet in de huidige vorm van wat het nu is. Als Sony er bijvoorbeeld een grote Arcade-hal van had gemaakt waar je gewoon allemaal gratis mini-games kon spelen, dan had het nog potentie gehad.

De focus ligt alleen nog altijd teveel op het hele ‘second life’ gebeuren en dat bewijst de nieuwe nachtclub maar weer al te goed. Deze virtuele VIP nachtclub is enkel beschikbaar voor PlayStation Plus leden en collectors van PlayStation Home exclusives. In de nachtclub vind je dan weer allemaal ‘premium content’ die je nergens anders kunt krijgen. Alle x7 members krijgen eerder toegang tot de content voordat andere mensen dit krijgen.

In deze nachtclub kun je ook met elkaar flirten, dit is een minigame door elkaar te versieren en je kunt zo King of Queen worden van de nachtclub. Wie dit in hemelsnaam heeft verzonnen is mij een raadsel, het moet dan ook maar net je ding zijn.

Onderstaande trailer laat zien wat je zoal kunt verwachten van deze nieuwe nachtclub.

 1. Anoniem -   
  84.26.30..xxx's avatar

  Er zijn leukere dingen dan PShome! Ik doe dit nooit, tijdverspilling!

 2.    2 XP
  darkan12's avatar

  Het word eens tijd dat jullie je wat meer gaan verdiepen in home and mini games…..http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_Home

 3. crew Management -    4445 XP
  M4GN3T's avatar

  @darkan12: Dat er mini games zijn weten we ook nog wel hoor, jij vergeet alleen de volgende zin te lezen denk ik: “De focus ligt alleen nog altijd teveel op het hele ‘second life’ gebeuren[..]”

 4.    51 XP
  Cobra's avatar

  Sommigen hebben amper een eerste leven , laat staan dat ze hier aan moeten beginnen.

 5.    117 XP
  CasperH's avatar

  Lekker objectief zeg…
  Dit is een nieuws site, we vragen niet om een mening van de redacteur bij ieder nieuwtje. Daar zijn blogs/columns voor

 6.    117 XP
  CasperH's avatar

  @M4GN3T: Dubbele faal trouwens, dit is US home update en staat nergens in het artikel vermeld

 7. Anoniem -   
  Boydaamans's avatar

  @CasperH:
  Dat er in een nieuwsbericht een eigen mening zit, is normaal op psx. (zeker nieuw hier?) en het betekend niet meteen dat het een faal is.

 8.    117 XP
  CasperH's avatar

  @Boydaamans: Dat is niet de bedoeling van een nieuws site (en zo willen ze zichzelf wel presenteren), dus ja, wel een faal