Zondag Budgetdag – Games – 15 april

Kane & Lynch 2: Dog Days

‘Kane & Lynch 2: Dog Days’ is een rauwe en brute actiegame en biedt een intens verhaal waarin twee gestoorde criminelen huishouden in de onderwereld van Sjanghai. ‘Kane & Lynch 2: Dog Days’ is geïnspireerd door documentairemakers en het tijdperk van Youtube en Facebook. Elke aspect van deze game biedt een fris perspectief op woorden als ‘intensiteit’ en ‘realisme’ in videogames.

Kane en Lynch sporen niet helemaal, al is de een nog net iets normaler dan de ander. Lynch is een roekeloze psychopaat, terwijl Lynch een alles berekenende moordenaar is. Samen moeten deze twee criminelen overleven. Het tweetal moet proberen heelhuids uit Sjanghai weg te komen, maar de gehele onderwereld zit achter hen aan. Kane en Lynch kunnen niemand vertrouwen, zeker elkaar niet. Maar ondertussen is ‘elkaar’ alles wat ze hebben. Zeker niet wanneer Lynch gek dreigt te worden en Kane niet langer de nuchterheid zelve meer is.

‘Kane & Lynch: Dog Days 2’ beschikt over een singleplayer-avontuur, en diverse online-mogelijkheden. De spelmodus ‘Fragile Alliance’ keert terug dankzij het succes van deze spelmodus in het eerste deel, en daarnaast wordt de online ervaring uitgebreid met ‘Undercover Cop’, ‘Cops & Robberts’ en een Arcade-modus. Welke spelmodus er ook gespeeld wordt, alles draait om hebzucht, verraad en zeker ook wraak!

Prijs: €13,99
Verzendkosten: €1,95
Link: YourGameZone
iDEAL: Ja

Homefront

Homefront is een spannende first-person-shooter met een verhaal geschreven door John Milius, de schrijver van onder andere Apocalypse Now en Red Dawn. Je bent een lid van de American Civilian Resistance en strijdt tegen de Noord Koreanen in een bezet Amerika. Dit alles in het jaar 2037, tien jaar na de economische val van 2027. Kun jij de vijand op je eigen grondgebied verslaan?

Homefront combineert het gevoel van een onderdrukkende invasie met een emotioneel verhaal waarin nationalisme en eenheid naar boven komen drijven bij het Amerikaans verzet. Een land dat ooit oppermachtig was, moet nu vechten om te blijven bestaan.

Homefront draait niet alleen om een spannend avontuur boordevol actie, maar bevat ook multiplayer mogelijkheden om het online uit te vechten tegen andere gamers. Hierbij spelen voertuigen een belangrijke rol en geeft een uitgebreid promotiesysteem diepgang aan de hectische actie!

Prijs: €12,-
Verzendkosten: €2,50
Link: Nedgame
iDEAL: Ja

Gran Turismo 5

Gran Turismo is een racesimulator die zich kenmerkt door realistisch autohandling, bestaande banen en vele verschillende auto’s van bekende merken. Twintig verschillende locaties, zeventig verschillende circuitvariaties en een garage vol met duizend auto’s vormen de hoofdmoot van Gran Turismo 5.

Naast een overvloed aan auto’s en circuits kent het vijfde deel voor het eerst in de Gran Turismo-serie nachtraces, zijn de onlinemogelijkheden uitgebreid ten opzichte van de Prologue-versie en is het mogelijk je eigen circuit te ontwerpen.

Gran Turismo 5 biedt verschillende soorten races zo kun je plaats nemen in karts, NASCAR bolides of klassieke oldtimers. Van de ruim duizend auto’s die aanwezig zijn in de game zijn er 200 “Premium”, deze bolides zijn ook van binnen tot in het kleinste detail nagemaakt. Daarnaast kunnen deze auto’s ernstig beschadigd raken. In GT5 is het namelijk voor het eerst mogelijk om de auto’s echt in de prak te rijden. De auto’s die niet in de Premium-uitvoering beschikbaar zijn kunnen alleen kleine krasjes en deukjes oplopen. De auto’s kunnen bij grote crashes ook nog eens over de kop slaan.

Prijs: €19,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

 1.    1384 XP
  Bappie-NL's avatar

  Ik ben vandaag voor Dragon Age 2 gegaan bij Nedgame… Gewoon online besteld… Is nu in de aanbieding voor €19,= + dat je t/m zondag 22 april 2012 geen verzendkosten hoeft te betalen. 😉

 2.    661 XP
  PSknul's avatar

  @Bappie-NL: En? ik vond het een tegenvaller. DA1 was 10 malen beter.

 3.    1384 XP
  Bappie-NL's avatar

  @PSknul: Nou hij moet nog binnen komen he, heb hem alleen nog maar besteld. 😉

  Deel 1 vind ik in ieder geval erg moeilijk. Ik ben opnieuw begonnen na lange tijd en nu op easy. Tenzij ik hem te makkelijk ga vinden, dan schakel ik wel weer over op normaal. Ik moet er ook wel bij zeggen dat ik RPG’s meer speel voor de verhaallijnen, de grote werelden, de gesprekken met personages, de opdrachten die je kunt doen, etc. Neem bijvoorbeeld Mass Effect, die game serie vind ik helemaal te gek. Maar op Insanity vind ik er weer niets aan, je bent meer bezig met je gevechtsvoorbereidingen dan met de wereld met zijn verhaal.