SunFlowers voor PlayStation Vita aangekondigd

De ontwikkelaar Game Atelier die bekend is van de PlayStation mini game Flying Hamster, waar je als hamster allerlei levels doorvliegt en tegemoetkomende vijanden wegzapt, heeft zojuist een nieuwe game met de naam SunFlowers aangekondigd.

In SunFlowers is het de bedoeling om met je PlayStation Vita een slag gedraaid te spelen, verticaal dus. Je hebt controle over de zon, die kleine pakketjes met energie op voorbijdrijvende wolken moet laten vallen waardoor er precies genoeg licht doorgelaten wordt om de bloemen op de grond te laten groeien. Volgens de ontwikkelaar worden alle functies die de Vita heeft benut in deze game.

Het klinkt simpel om te doen, maar zoals je in onderstaande trailer kunt zien wordt de moeilijkheidsgraad snel verhoogd waardoor je snel het overzicht kwijtraakt als je pech hebt.

Boxshot SunFlowers

SunFlowers

Releasedatum:
Niet Beschikbaar
Genre:
Educatief
Uitgever:
Game Atelier
Ontwikkelaar:
SunFlowers verschijnt deze week voor de PS Vita
Gepubliceerd op 11 sep, 2012 om 15:08
 1. crew Redacteur -    747 XP
  Larssonio's avatar

  Zo mag ik het graag horen! Een leuke (mini)game die, hoop ik, voor een paar eurotjes te verkrijgen zijn in de PS Store 🙂

 2. Anoniem -   
  Oxigel's avatar

  Lijkt me echt leuk om te spelen. Alleen zie ik niet in waarom je de ps vita verticaal moet houden. Wat is de toevoegende waarde? En wanneer komt ie uit? Er staat geen datum bij..

 3.    1569 XP
  Wouter1980's avatar

  @Oxigel: releasedatum is ook nog niet bekend. Als deze bekend is zul je dat bij ons kunnen lezen.