Voor veel mensen werd Most Wanted beschouwd als een van de beste Need for Speed’s, samen met Need for Speed: Underground. Van die laatste is er ooit al een tweede deel uitgekomen en alhoewel ik nog altijd hoop op een derde, lijkt het erop dat dit niet dit jaar gaat gebeuren. Dit jaar krijgen we waarschijnlijk Most Wanted 2, de game is namelijk opgedoken bij een retailer.

Het gaat om de Afrikaanse retailer BT Games, die eerder ook al pre-orders aannam van Dead Space 3. De productpagina is inmiddels ook aangepast naar ‘Need for Speed Franchise’. CVG was alleen zo snel om op te merken dat dit eerst Most Wanted 2 was. Het zou niet eens zo’n heel onrealistisch idee zijn dat EA met Most Wanted 2 komt, de Need for Speed franchise heeft immers al een langere tijd moeite om weer op de been te komen. Het laatste deel ‘The Run’ werd ook niet met open armen ontvangen door iedereen.

Mocht EA weer met Most Wanted aan de slag gaan dan hebben ze nu wellicht een kans om het echt weer goed te doen. Need for Speed’s kwamen in het verleden ook altijd uit voor de PSP, dus wellicht zit er ook nog kans in voor een PS Vita-versie.