Winnaars bekend van de Ghost Recon: Future Soldier prijsvraag

Ubisoft is zo lief geweest om ons 5 code’s te geven voor de multiplayer beta van Ghost Recon: Future Soldier. Deze code’s zijn uiteraard voor het Europese PlayStation Network en kunnen eenmalig ingediend worden. Nu hebben we er in totaal vijf en die willen we uiteraard zo goed mogelijk verdelen.

We willen jullie dan ook vragen om gewoon een reactie hieronder te geven met een beschrijving van hoe jouw ideale wapen eruit zou zien. Uiteraard mag je dit helemaal over de top doen, welke technische snufjes je erop wilt hebben, wat voor kogels, je kan het zo gek niet bedenken. We willen wel graag dat je dit doet tot maximaal 150 woorden.

Morgen om 15:00, 19 april 2012, gaan we kijken welke vijf beschrijvingen ons het meeste aanspreken en die leden krijgen van ons een code. Je moet wel een PSX-Sense account hebben, gast reacties worden verwijderd. Ook mag je maar eenmalig een reactie plaatsen, plaats je er twee, dan vervalt je deelname.

Veel succes allemaal!

Winaars:

1. Thijs
2. TheSpecialOne
3. mausi-gangsta
4. mitchell666
5. De Zak Aardappelen

Boxshot Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier

Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier

Releasedatum:
24-05-2012
Genre:
Actie
Uitgever:
Ubisoft
Ontwikkelaar:
Ghost Recon: Future Soldier krijgt mogelijk een vervolg
Gepubliceerd op 21 dec, 2012 om 14:17
Arctic Strike DLC voor Ghost Recon: Future Soldier volgende week te downloaden
Gepubliceerd op 11 jul, 2012 om 22:29
Ghost Recon: Future Soldier Arctic Strike DLC loopt vertraging op
Gepubliceerd op 30 jun, 2012 om 16:47
PlayStation Store Update US – 20 juni
Gepubliceerd op 20 jun, 2012 om 00:10
 1.    1373 XP
  rva_96's avatar

  Hierbij dan mijn wapen xD : Mijn controller !
  Niet meer te stoppen wanneer ik m’n controller in m’n hand heb, zowel in-game als buiten de game ! Zonder controller, kan je uberhaupt geen ( virtuele ) wapens besturen xD

  Verder leuke actie jongens !!! weer is wat anders ^^

 2.    475 XP
  Klart's avatar

  Doe mij maar een hi-tech kruisboog. Zo eentje waar ik ook een kabel mee schiet die me omhoog trekt, pijlen met explosive bolts afvuurt en die natuurlijk ook geruisloos tegenstanders kan omleggen.

 3.    5346 XP
  PattyS3's avatar

  Ik doe mee! 🙂

  Ik presenteer u de PaTT-YS3 gun:

  Design: Bazooka + Machine geweer + Katana zwaard + 50.000V stun gun, in het formaat van een rock-gitaar.
  Ammo: Explosieve cirkel-zaag kogels die ontploffen ná aanraking.
  Specialiteit: Zombie Apocalypsen overleven met recyclebare cirkel-zaag kogels*, een Katana zwaard en een 50.000V stun gun, oplaadbaar met zombiebloed, terwijl je rockt!

  = Uiteraard volledig silenced!** =

  *De geschoten kogels dienen eerst handmatig uit de zombie verwijderd te worden.

  **Behalve de explosies, kogels en stun gun.

  Nu voor vrienden prijsje!

 4.    267 XP
  amaury's avatar

  geef mij maar een sniper. die je bedient met touchscreen. (met nacht zoom en een gewone zoom) die je kan draaien.

  kogels van 4 cm waar ook een soort tijdbom inzit die na 10 seconden ontploft.

 5.    25 XP
  Galaxy's avatar

  Een sniper en assault rifle in 1: Sniper voor lange afstanden, en als je tegenstanders van dichtbij wilt vermoorden schakel je over naar de assault rifle, te verwisselen met een simpele knop. Ook de scopes (thermal scope en red dot sight) zijn ook makkelijk te verwisselen met een knop. Het wapen is van licht materiaal gemaakt wat betekent dat het niet al te zwaar is, wat erg fijn is. Het heeft ook een speciale functie waardoor je automatisch op tegenstanders mikt, deze kan je natuurlijk aan of uit zetten.

 6.    1982 XP
  De Zak Aardappelen's avatar

  Mijn wapen is een wapen puur voor Swag. Zo groot als een M60 zo licht als een Handgun. Met Boxen, Chickie Locator ( Werkt als een HeartBeat Sensor ), Vlammenwerper om mensen een beetje Heet te maken, een Shotgun Attachment waar hamburgers uitkomen, een lekker sniperscoopje om reallife te gaan zombieen, en als je aimt met je Red-Dotje zie je een chill filmpje draaien. Natuurlijk kan je hem ook op een voertuig plaatsen, geen LAV hoor, maar gewoon op een relaxte Hummer. Dit was het wapen PotatoSwagBack. Je snapt toch wel dat dit wapen voor echte Bazen is? 😉

 7.    3 XP
  RaymonRK's avatar

  Mijn ideale wapen.
  Wat dacht je van een Laser rifle die overal dwars doorheen schiet. als technisch snufje een HUD als vizier die automatisch je vijanden selecteert en ook nog eens de afstand en zwakke punten bepaald.

  Zoiets?

 8.    4 XP
  JHIZZLE's avatar

  Mijn ideale wapen zou zijn: m4a1 met an/pvs-17a mini heat vision sight, forward handgrip, sound suppressor en grenade launcher. De scope zou dan een afstand moeten kunnen afleggen van ongv 500 meter.

  Leuke actie btw 😀

 9.    137 XP
  steef29's avatar

  een hele grote hamer met alle kleuren van de regenboog, en als je op iemand zn kop slaat hoor je ONE HUNDRED AND EIGHTY. en als je op een knopje drukt bouwt ie zichzelf om tot een bazooka. en die bazooka schiet teddyberen.

 10.    486 XP
  distefano's avatar

  mijn perfecte wapen is een p90 waar je ook een hologram mee kan activeren en als under barrel een teaser , moet gewoon leuk zijn om de vijanden te elektrokuteren en ze te zien spartelen als visjes op de grond . verder als attachment zou het nog leuk zijn om messen te kunnen afschieten .

 11.    1 XP
  zHundr3ds's avatar

  Mijn favoriete wapen is toch de Famas Félin! met frontgrip, een G5-22 supressor, een Dynamic Image Gunsight Optic (DInGO) scope & full metal jacket kogels! Met deze gun ben ik iedereen met elke (stealth) mission de baas (H)!
  Extra info:
  rate of fire : 900–1000 rounds/min
  effctieve afstand: 450 m
  maximale afstand 3200 m
  magazijn: 30 kogels
  gewicht: 3.8 kg

  BRING IT ON! 😛

 12.    958 XP
  Fatoeboy's avatar

  Nou een wapen xD

  Een wapen dat je bij je draagt zoals alle andere wapens maar dan toch iets ander is dan anders. Je hebt er twee: eentje op je ene schouder en een andere op je andere. Op en hoofd draag je een speciale high-tech bril waarin je op je vijand kan richten en ook kan vuren door ‘fire’ in je hoofd op te noemen, want je wilt natuurlijk zo veel mogelijk op een ghost lijken. Je kan door middel van je bril tussen ‘sniper’ of ‘asassult´ kiezen…yeahh

 13.    2117 XP
  mausi-gangsta's avatar

  MIJN ULTIEME WAPEN!!:

  Wat voor wapen?:
  Een totaal gemoderniseerde M4A1, deze M4A1 heeft veel verschillende attachments deze kan je inschakelen door de bijpassende helm met dead-eye vizier.dit wapen zal dus uiterst effectief zijn, dit wapen is standaard al gedempt met een demper.de uitvoering van dit wapen is uiterst licht, dus makkelijk voor extreem gebied te gebruiken.

  de voorbeelden van de attachments die er op zitten variëren van Laser/infrarood laser(ONLY DETACTABLE BY YOUR OWN DEAD-EYE VIZIER)tot een bestuurbare granadelauncher, wat eigenlijk een soort raket achtige tube is wat je wegschiet, deze racket achtige tube is te besturen met je SPECIALE vizier!

  en met een druk op de knop word de huls waarmee je rocket tubes afschiet gebruikt als close combat shotgun, of er komt gas uit waardoor je kogels vlam vatten en razendsnel als brandende kogels je vijand doorboren.

  ook kan je het wapen gebruiken voor als je opeens door een vijand word aangevallen met een mes van dichtbij.
  dit wapen bevat namelijk ook een grip hendel die snel los te koppelen valt, als je deze eruit trek is het een dolk die je razendsnel kan gebruiken.

  vervolgens is je gun waterproof, en als je in een gevaarlijke situatie zit gebruik je je helm met een command waardoor er een AUTOMATISCH-opblaasbare rubberbootje uitkomt, die ook nog kan dienen als een-mans-onderzeeër.

  als je in de nood zit met vrieskou kan je wapen je warm houden met een ingebouwde CHOCO-MELK-MACHINE ( XD )
  natuurlijk is de warmte hiervan niet traceerbaar door de vijand.. of wie dan ook.

  uiteindelijk is je wapen niet gebruikbaar in de handen van iemand anders, hierdoor kan je wapen voor het eerst in de geschiedenis vertrouwelijk je beste vriend worden.
  waneer iemand anders ermee wil schieten heeft diegene 1minuut om weg te komen anders ontploft het wapen (aleen in de handen van de vijand, dit werk allemaal telepathisch)

  waneer je wapen ontploft kan het zichzelf herstellen en de weg terug naar de eigenaar vinden.
  *GEBEURT DIT NIET? GEEN GELD TERUG GERANTIE*

 14.    16 XP
  mitchell666's avatar

  Mijn wapen ATW (absoluut top wapen) heeft de grote van een ACR 6.8.
  Het maakt gebruik van 50.cal kogels en om deze enorme terugslag te compenseren een schok dempende folding stock, om snel en wendbaar te kunnen zijn, zo een die ook bij de AA-12 gebruikt word.
  Onder de het wapen word een kleine kettingzaag vastgemaakt om of mensen mee te “knifen” of om je een weg te banen door bijvoorbeeld een oerwoud.
  Als sight zit er een infra-rood sight op zie je eventueel uit kan schakelen waardoor het alleen een vergrotende scope word.

 15.    235 XP
  TheSpecialOne's avatar

  Ik presenteer U de GunbladeInator:

  Materiaal: Roestvrij staal.

  Specificaties: -Het handvat is 25 cm lang en is gemaakt van roestvrij staal met een hardhouten inleg.
  -Wordt geleverd met weergave stand en lederen meskoker.
  -Meslengte: 69 cm.
  -Gehele lengte: 94 cm.
  -Gewicht voorwerp: 2,4 kg.
  -Gewicht van verzending: 4,3 kg.

  Nu niet voor 59 euro, maar voor 39 euro! (OP=OP)

 16.    748 XP
  Justinvd's avatar

  Gewoon een wapen die een koud biertje mee kan nemen (en koud houd) zodat we na het zware werk wederom weer kunnen genieten. 😉 Ideaal.

 17. Anoniem -   
  83.82.68.xxx's avatar

  .

 18.    2117 XP
  mausi-gangsta's avatar

  @mausi-gangsta:
  dont bitch because i have a epic long weapon discription xD

 19.    847 XP
  Thijs's avatar

  Een Assault Rifle met een granaatwerper, een epische supertechnische afhaalbare zoom die je kan instellen van, hij kan minstens 2x en hoogstens 8x, je kan die zoom ook inklappen en een red dot eruit laten komen. Natuurlijk kan je ook nachtkijker aanzetten. Ook zit er een kleine revolver aan vast die je kan gebruiken, natuurlijk een zaklamp, een lazer en nog iets belangrijks, een houder waar minstens 3 frikandellen inkunnen, ook een mooie mayonaisepot en natuurlijk moet er een verwarmer bij de frikandellen zitten en een vriezer bij de mayonaise. Bij de GL zit ook een bipod voor campen en het handvat van de GL functioneert ook meteen als een grip. De vuurstanden zijn semi, 2-burst, 3-burst en full-auto. De fire rate kun je instellen op 700 en 1200 kogel per minuut. De naam van het wapen is de Thijsgun 3000 w/ frikandellen.

  De kogels zijn bewerkte 5.56 kogels die een langere afstand hebben, meer penetratie en er mooier uitzien. Er zijn 2 goede magazijnen, een 40 kogelmagazijn en een drum mag van 100 kogels.

 20. Anoniem -   
  86.90.198.xxx's avatar

  ik geef 2 beta codes weg weet niet wanneer ze al gebruikt zijn dus laat het weten 😉

  GRP-94A6-6N76-94BL-9HUY
  GRP-94AY-PACM-FKEB-BBNU

  Je moet je code nog even inwisselen op de Ghost Recon Online website. Dat doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Ga met je code naar de Ghost Recon Online website: http://ghostrecononline.uk.ubi.com/
  2. Klik op de ‘Apply For Beta’ knop.
  3. Meld je aan met je uPlay-account of maak er eentje aan.
  4. Vul je code in.
  5. Download de game en je kunt beginnen!

  Veel plezier met Ghost Recon Online!

 21.    2117 XP
  mausi-gangsta's avatar

  is dit geen computer code dan

  ?

 22.    2117 XP
  mausi-gangsta's avatar

  @86.90.198.xxx:
  dit is fake.. dit is voor de pc online en die is al free xd

 23.    1982 XP
  De Zak Aardappelen's avatar

  Bedankt dat ik gewonnen heb, maar ik heb geen code ontvangen?

 24. Anoniem -   
  178.118.211.xxx's avatar

  @mausi-gangsta: Voor wie het snelst is, hier nog een code voor de beta: 72BA-LCN4-239D

 25.    2117 XP
  mausi-gangsta's avatar

  EEUWIG DANK 😀

  haha mijn vrienden zijn KAPOT jaloers!!!

 26.    958 XP
  Fatoeboy's avatar

  Max 150 woorden hé…Ja ik zie het @mausi-gangsta

 27.    1982 XP
  De Zak Aardappelen's avatar

  @Fatoeboy: Jammer voor je Fatoeboy. Hij is gwn orgineel en heeft er de tijd voor genomen. Gefeli Mauss en btw, mijn vriend is Mitchell666 dus kan ik samen met hem de Beta spelen. 🙂 Thanks PSX <3

 28.    16 XP
  mitchell666's avatar

  Chill!

 29.    847 XP
  Thijs's avatar

  Yes! Frikandellen zijn wel de beste!

 30.    1377 XP
  xFatalz's avatar

  De:

  Psxaminator-999

  Ammo: 78 Cal. exlplosive burst damage, poison rounds !
  Mags: 500 kogels

  uiterlijk:

  Groot robuust wapen, met als toevoeging een iphone met psx app er op, zo kunnen de gebruikers tijdens het schieten op de hoogte blijven van het laatste game nieuws !

 31.    847 XP
  Thijs's avatar

  @xFatalz: De prijsvraag is al geweest 😛

 32.    2117 XP
  mausi-gangsta's avatar

  @Fatoeboy:

  sorry dat ik gewonnen heb man,

 33.    235 XP
  TheSpecialOne's avatar

  Erg blij met mijn code. DankU psx.

 34.    479 XP
  ajaxkoen1993's avatar

  Sjonge jonge wat een waardeloos schijt spel zeg….

 35.    1030 XP
  nis156's avatar

  Veel suc6 iedereen!!
  Ik heb mijn key al van Ubisoft gekregen 😀

 36.    1030 XP
  nis156's avatar

  @nis156:
  Oh ja laat maar zitte hahahah XD
  Dan veel plezier voor de mensen die hem gewonnen hebbe haha

 37.    319 XP
  dicapo's avatar

  Veel plezier ermee!

 38.    1847 XP