R.U.S.E.

‘R.U.S.E.’ is een strategiegame waarin strategie naar een nieuw niveau wordt getild. In ‘R.U.S.E.’ draait het om deceptie, manipulatie en bedrog! Door ver uit te zoomen heb je totale controle over de grote lijnen van het slagveld, terwijl je op een lager niveau in ‘R.U.S.E.’ individuele eenheden kunt aansturen. Ondertussen heb je drie kaarten die je kunt spelen om jezelf een voordeel te geven. Zo kan je een radiostilte oproepen, of juist een spion laten infiltreren bij de vijand!

Door de verschillende perspectieven waan jij je het meesterbrein van de gehele operatie. ‘R.U.S.E.’ speelt zich af ten tijden van de Tweede Wereldoorlog en is geïnspireerd op het bekende Texas Hold’m Poker. Naast de mogelijkheid om het verhaal te volgen, beschikt ‘R.U.S.E.’ ook over de optie om online (of via een lokaal netwerk) een potje te spelen met of tegen je vrienden. Ook dan kan je één van de tien Ruse-kaarten gebruiken om je vrienden voor de gek te houden.

Prijs: €16,45
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

Call of Juarez: The Cartel

In de actiegame Call of Juarez: The Cartel staan Mexicaanse bendeoorlogen centraal. Het is de eerste game in de serie die zich in het heden afspeelt. In Call of Juarez en Call of Juarez: Bound in Blood gaat het verhaal hoofdzakelijk over cowboys. In het nieuwste deel uit de serie neem je het op tegen drugsbaronnen te midden van een grootschalige bendeoorlog! De Mexicaanse stad Juarez wordt gezien als een van de meest gevaarlijke steden ter wereld. De stad vormt het centrum van een grote drugsoorlog. Een van de grootste bendes uit de regio, het Juárez kartel, heeft meer dan duizend bendeleden. Ga op jacht naar het kartel en de wetteloosheid van het moderne Wilde Westen in Call of Juarez: The Cartel!

Call of Juarez: The Cartel bevat een coöperatieve modus voor drie spelers. Speel de vijftien missies van de campagne in je eentje of samen met twee vrienden. Daarbij kan je kiezen uit drie karakters die elk hun eigen speelstijl hebben! De actie in Call of Juarez: The Cartel gaat verder dan enkel schieten. Zo dien je getuigen te beschermen en gevangen bendeleden te ondervragen. Natuurlijk zijn ook undercover-missies aanwezig en zitten er zelfs spannende auto-achtervolgingen in Call of Juarez: The Cartel!

Prijs: €11,45
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

Bulletstorm

Bulletstorm is een first person shooter waarin ‘kill with skill’ centraal staat. Bulletstorm is gemaakt door Epic Games en People Can Fly. People Can Fly is vooral bekend door het razendsnelle schietspel Painkiller, terwijl Epic Games internationale faam heeft verworven met Gears of War en Unreal Tournament. Bulletstorm vertelt het verhaal van een futuristische confederatie dat beschermd wordt door een elite eenheid huurlingen genaamd Dead Echo. Dead Echo-leden Grayson Hun en Ishi Sato komen er plotseling achter dat ze voor de ‘verkeerde’ partij werken. Ze worden verraden door hun commandant en verbannen naar de uiteinden van het universum.

In Bulletstorm worden Hunt en Sato omringd door hordes mutanten in een verlaten paradijs. Hun doel is simpel en tweeledig: de planeet levend verlaten en wraak nemen op de persoon die hen heeft verbannen. De speler kan zich zonder twijfel opmaken voor een knalfestijn waarbij de kogels en de monsters in het rond vliegen. De speler stapt in de rol van Grayson Hunt en kan zich opmaken voor een extreme hoeveelheid actie en nog veel meer kogels en geweren. Spelers worden beloond voor nauwkeurige ‘headshots’, terwijl er ondertussen zoveel mogelijk chaos veroorzaakt dient te worden. Hoe beter je presteert, des te meer punten er verzameld wordt om Grayson Hunt te upgraden en verbeterde wapens vrij te spelen.

Prijs: €14,50
Verzendkosten: €2,-
Link: 4evergames
PayPal: Ja