Sonic 4 Episode II krijgt nieuwe trailer met onthulling, releasedatum en prijs

Sonic valt qua bekendheid in dezelfde categorie als Mario en Zelda en de blauwe egel weet dan ook veel goede herinneringen op te roepen. Het lijkt erop dat SEGA de blauwe egel na een lange streak van slechte ongeïnspireerde games uit het slop weet te halen door weer terug te gaan naar de roots van het beestje. Sonic 4 Episode I werd toch nog gemixed ontvangen door veel gamers, maar het was zeker een stap in de goede richting. Nu komt SEGA met Episode II en vandaag kregen we eindelijk een releasedatum, prijs en een gloednieuwe trailer voor onze bakkes gegooid.

In de nieuwe trailer onthuld SEGA de aanwezigheid van Metal Sonic in Episode II. Als je Episode I al bezit unlock je meer content waarin je met Metal Sonic kan spelen waaronder zijn Origin verhaal. Naast de nieuwe trailer werd ook de releasedatum van de game bekend gemaakt. Sonic 4 Episode II zal op 16 mei uitkomen in de PS Store en zal voor €12.99 van jou zijn. Samen met de release van Episode II zullen er ook PSN Avatars gereleased worden zodat je meteen je hele PS3 in Sonic stijl kan zetten.

Boxshot Sonic 4 episode 2

Sonic 4 episode 2

Releasedatum:
niet beschikbaar
Genre:
niet beschikbaar
Uitgever:
niet beschikbaar
Ontwikkelaar:
Sonic 4: Episode 2 gameplaybeelden gelekt
Gepubliceerd op 1 mei, 2012 om 09:00
Sonic The Hedgehog 4: Episode II krijgt eindelijk een release datum
Gepubliceerd op 7 apr, 2012 om 16:23
Sonic 4: Episode 2 komt pas in 2012
Gepubliceerd op 23 aug, 2011 om 21:23
  1.    4547 XP
    ps3dennis's avatar

    In de tijd van de 8, 16 en 128 bit (ps3 niet meegerekend) was Sonic super….en had mario alleen maar suffe en trage game’s.