Sony komt alsnog met The Unfinished Swan?

Ik moet toegeven dat ik zelf helemaal niks wist van het bestaan van The Unfinished Swan. Dat is ook niet zo heel raar, want de enige en laatste keer dat de game aandacht heeft gekregen was in januari 2011.

“The Unfinished Swan is a first-person painting game set in an entirely white world. Players can splatter paint to help them find their way through an unusual garden.”

The Unfinished Swan is een game die zich afspeelt in een gigantische witte wereld. Door middel van verfballen zal jij je een weg moeten banen door deze wereld. Het klinkt allemaal gaar en het ziet er ook best gaar uit. Naar verluid zal de game alsnog een release krijgen, maar helemaal duidelijkheid is er nog niet. Voor de zekerheid hebben we ook maar even een gameplay video van de game bijgevoegd.

Boxshot The Unfinished Swan

The Unfinished Swan

Releasedatum:
24-10-2012
Genre:
Avontuur
Uitgever:
Sony Computer Entertainment Europe (SCEE)
Ontwikkelaar:
 1.    284 XP
  just1n's avatar

  Ik vind het wel een gaaf concept en het kan zeker wel tof worden, maar niet als volwaardige game. Ik zie dit meer als een PSN-only game zoals Journey

 2.    6677 XP
  Myx's avatar

  Het concept is idd leuk, maar als het niet meer wordt dan wat ik in dat filmpje zie lijkt het me best een irritant spelletje.

 3. Anoniem -   
  62.140.132.xxx's avatar

  Zou het iets te naken hebben met de nieuwe CoD? Misschien een hint….

 4.    3087 XP
  Patr!ck's avatar

  nee, niet echt mijn ding

 5.    919 XP
  Floepert's avatar

  LOL dat lijkt me echt een saai spel

 6.    872 XP
  -Sander's avatar

  Misschien leuk als je onder invloed bent.

 7.    958 XP
  Fatoeboy's avatar

  het is leuk voor gratis of voor de pc

 8.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Dubbel gaar game.. MAar ik moet toegeven is wel en apart game

 9.    6 XP
  member's avatar

  Ik weet niet wat ik ervan moet denken man, het idee klinkt wel goed, een compleet witte wereld waar jij je een weg door moet banen mr nee man, als het alleen maar een beetje verf in het rond gooien is… No das gewoon iets wat je op spelletjes.nl speelt ofzo. Like seriously, en dan moet je er ook nog voor betalen, noh man, gewoon niet.