Vanmorgen konden we jullie vol trots aankondigen dat All Stars: Battle Royale binnenkort haar opwachting zal maken op de PlayStation 3. Deze Nintendo’s Super Smash Bros look-a-like zal hoge ogen gaan gooien op de E3, maar de eerste kleine details zijn nu al naar buiten gebracht.

Zo zal elk personage in de game drie verschillende stages met finishers hebben. Bijvoorbeeld Kratos zal in zijn eerste stage zijn zwaard pakken en iedereen neerslaan die in de buurt komt. In zijn tweede stage gebruikt hij een cyclone attack om iedereen om hem heen te slachten. Tijdens zijn derde stage zal hijzijn Armor of Ares aantrekken om voor chaos te zorgen op het speelveld.

Ook zullen de stages in de game allemaal combinaties zijn van twee verschillende games. Voor zover zijn aangekondigd zijn dit Metropolis, een samenvoeging van Ratchet & Clank met God of War. Sandover Village, een samenvoeging van Jak & Daxter met Hot Shots Golf. Hades, een samenvoeging van Patapon met God of War en Dreamscape, een samenvoeging van LittleBigPlanet en Buzz.

Binnenkort zullen er vast en zeker meer details bekend worden gemaakt en we wachten dan ook vol lof af. De game zal aankomende herfst al haar release moeten vinden.