Eerste screenshots God of War: Ascension verschenen en multiplayer bevestigd


Twee weken geleden konden we jullie vertellen dat er eindelijk een nieuwe God of War game is aangekondigd. Velen dachten dat het om een God of War IV zou gaan maar nu blijkt het een prequel te zijn op de voorgaande God of War games.

God of War: Ascension speelt zich zes maanden na dat Kratos zijn familie heeft vermoord en verraden is door Ares. Jij zal dus met een jongere Kratos aan de slag kunnen, ongeveer rond die tijd van de gebeurtenissen van de originele God of War. Sony vertelde hetvolgende:

“A younger Kratos is sentenced to a life of madness with the Furies, caged in a Titan sized prison for the living damned. Fighting insanity, his will is tested to the limit as he seeks to break his bond and gain the clarity to seek revenge on Ares for his part in the death of his family.”

Ook gaf Sony ons de allereerste screenshots mee van God of War: Ascension met tevens ook de bevestiging dat de game een online multiplayer zal bevatten. De multiplayer zou heel wat verschillende spelmodi’s bevatten en je zou tot acht spelers on- en offline kunnen spelen. Hierover vertelden ze hetvolgende:

De multiplayer combineert de brute gameplay en gevechten op grote schaal waar God of War bekend voor staat en creëert zo een competitieve ervaring als nooit tevoren”

Ook vertelde Santa Monica Studios dat je in de multiplayer naast o.a. Zeus, Ares, Poseidon of Hades zal mogen gaan vechten om hun goedkeuring te krijgen om nieuwe customisation te unlocken voor je personage. Zo zal je bijvoorbeeld nieuwe moves, armor, tattoo’s en wapens kunnen vrijspelen. Zij die tevens dachten dat doormiddel van de multiplayer de singleplayer minder aandacht zou krijgen kan op hun beide oren slapen.

“We wilden in geen geval de singleplayer opofferen voor de multiplayer noch wilden we de multiplayer verwaarlozen. We geven ons dus volledig voor beide.”

Boxshot God of War Ascension

God of War Ascension

Releasedatum:
13-03-2013
Genre:
Hack 'n Slash
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
 1.    92 XP
  PrimeNL's avatar

  Ziet er gelikt uit. Weet alleen niet of die multiplayer iets word maar voor een game als dit. Who cares?! Single player is al reden genoeg om deze aan te schaffen.

 2.    16 XP
  Macrox's avatar

  Zo te zien hebben ze weer eens meer kracht uit de PS3 weten te persen. Dit ziet er zeer goed uit. Op de amerikaanse PS blog is om 17:00 de reveal van de multiplayer met exclusive footage en een interview met een van de devs.

 3.    6677 XP
  Myx's avatar

  Ziet er absurd goed uit!

 4.    816 XP
  k1ll1ng5pr33's avatar

  Ziet er goed uit.. Maar multiplayer.. Hmpff.

 5.    283 XP
  Alycan's avatar

  Ik ben benieuwd =O

 6.    919 XP
  Floepert's avatar

  Dat eeuwige multiplayer ook in games :S dat verpest het soms wel. Vaak is het wel een leuke toevoeging hoor, maar voor dit soort games, mehh.

 7.    3140 XP
  moes's avatar

  eerst dacht ik, kom op met die ps4 maar nu ik dit zie denk ik eerder: ik hoef geen ps4. ik kan wel wachten.