Het is alweer bijna mei en dat is ongeveer de periode waarin het grote deel van de community zich al langzaam weer opmaakt voor een nieuwe Call of Duty game. We weten dat over enkele dagen de eerste officiële teaser van, zover wij weten, Black Ops 2 naar buiten zal komen.

Vandaag heeft het Franse PlayStation Magazine de nieuwe cover naar buiten gebracht, in de vorm van een teaser voor de nieuwe Call of Duty game. Wat ons opvalt is dat ze er nog niet helemaal over uit zijn of het nou Black Ops 2 of Modern Warfare 4 wordt, maar dit lijkt ons vrij voor de hand liggend.

Op de cover is een Amerikaans vliegtuig te zien met daarvoor een soldaat, wat hoogstwaarschijnlijk duidt dat de game in Amerika af gaat spelen, of de bevrijding van Duitsland door de Amerikanen? Speculeer maar raak, we zullen er binnenkort alles over te weten komen. De tweet op de cover hebben we voor jullie hieronder vertaald weergegeven.

“OPSM takes off towards the United States to discover, in advance, the next adventures of a goose that lays golden frags. Is it Black Ops 2? Modern Warfare 4? We’re waiting for your predictions on Twitter: @Playstation_Mag.”