De PlayStation Plus service is ondertussen al een tijdje aanwezig en er zijn talloze abonnees die elke maand weer gratis games en andere content kunnen downloaden na een eenmalige betaling. En toch is de service niet echt voor iedereen een aanrader, gezien het prijskaartje van die eenmalige betaling.

Het gerucht gaat nu dat Sony hier mee bezig is en dat we wellicht binnenkort drie varianten kunnen verwachten op PlayStation Plus, met hoogstwaarschijnlijk ook drie verschillende prijzen. Deze varianten zullen andere content aanbieden van elkaar en de één wat meer dan de ander, maar momenteel is nog niets zeker. Sony had het volgende te zeggen over de kwestie:

“We have nothing specific to announce at this time, but PlayStation Plus continues to delight gamers with free games, huge discounts and exclusive gaming features that can’t be found on other platforms.”

Sony houdt zich dus aan het zwijgen is goud principe, maar we verwachten binnenkort wel meer te horen over de toekomst van de Plus service.