The Unfinished Swan is bijna finished voor het PSN

The Unfinished Swan heeft niet alleen een artistieke en abstracte titel, maar ook een compleet vernieuwende sfeer als we zo naar de eerste teaser trailer kijken. De game is ontwikkeld door Giant Sparrow, met hulp van niemand minder dan Santa Monica Studios,  de studio achter de God of War games.

In de game gaan we aan de slag met Monroe, die achter een zwaan aan gaat die ontsnapt is uit een schilderij. De game is in eerste instantie een leeg wit doek en door middel van verf zal jij de wereld creëren, vorm geven en het mysterie ontrafelen. Al met al wil de studio Giant Sparrow een game rondom wonderen neer zetten en als we zo de trailer checken is dat aardig gelukt. De game zal binnenkort verschijnen op het PlayStation Network tegen een schappelijke prijs van vermoedelijk € 10,00 à € 15,00.

Boxshot The Unfinished Swan

The Unfinished Swan

Releasedatum:
24-10-2012
Genre:
Avontuur
Uitgever:
Sony Computer Entertainment Europe (SCEE)
Ontwikkelaar:
 1.    414 XP
  Milkyray's avatar

  Zelfs na de trailer kan ik nog niet zeggen of ik dit leuk ga vinden. Okami (PS2) was echter ook een positieve verassing, dus ik wacht af.

 2. Anoniem -   
  mar's avatar

  hopelijk niet zo’n miskoop als journey. was er binnen een uur klaar mee. lame.

 3.    7291 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  Ik moet Journey nog halen en dat gaat zeker gebeuren.
  De 2de trailer doet het bij mij een stuk beter aangenaam verrast.

  😀 😀 😀

 4.    105 XP
  Colonski's avatar

  lol dat geluid van die vogel op het eind lijkt me eerder een gans uit Niels Holgerson

 5.    919 XP
  Floepert's avatar

  Dus eigenlijk ben je op zoek naar een zwaan in een volledig witte wereld die je door middel van verfballen of te schieten zichtbaar kunt maken? vet!