Gabe Newell neemt overduidelijk zijn tijd als het gaat om aankondigen van een game. De game waar we natuurlijk allemaal naar uitkijken van Valve dat is Half-Life 3. Dat er een sequel komt dat weten we natuurlijk stiekem wel, maar wanneer blijft nog altijd de vraag. De game is nog niet eens officieel onthuld, dus we weten zelfs niet eens of het wel naar de PS3 komt.

Communicatie baas van Valve Doug Lombardi vertelde tegenover Joystiq geen aankondigingen te doen op de E3 van dit jaar. Valve legt deze E3 dus vooral de focus op Counter-Strike: Global Offensive, maar het kan wel zijn dat ze achter gesloten deuren een nieuwe game laten zien. Meestal gebeurd dit tegenover een heel selectief groepje journalisten en is dit meer om even de reacties van mensen te peilen.

Mensen die gehoopt hadden op een Portal 3 of Left 4 Dead 3 moeten we dus helaas ook teleurstellen, maar misschien later dit jaar? We houden je op de hoogte!

 

“We have no product announcements planned for this year’s show,”

“We are not announcing Half-Life 3 or Portal 3 or Left 4 Dead 3. We are going to be showing stuff everyone already knows about (CS:Go, Dota 2, 10′ UI)”.