Geen Half-Life 3 aankondiging op deze E3

Gabe Newell neemt overduidelijk zijn tijd als het gaat om aankondigen van een game. De game waar we natuurlijk allemaal naar uitkijken van Valve dat is Half-Life 3. Dat er een sequel komt dat weten we natuurlijk stiekem wel, maar wanneer blijft nog altijd de vraag. De game is nog niet eens officieel onthuld, dus we weten zelfs niet eens of het wel naar de PS3 komt.

Communicatie baas van Valve Doug Lombardi vertelde tegenover Joystiq geen aankondigingen te doen op de E3 van dit jaar. Valve legt deze E3 dus vooral de focus op Counter-Strike: Global Offensive, maar het kan wel zijn dat ze achter gesloten deuren een nieuwe game laten zien. Meestal gebeurd dit tegenover een heel selectief groepje journalisten en is dit meer om even de reacties van mensen te peilen.

Mensen die gehoopt hadden op een Portal 3 of Left 4 Dead 3 moeten we dus helaas ook teleurstellen, maar misschien later dit jaar? We houden je op de hoogte!

 

“We have no product announcements planned for this year’s show,”

“We are not announcing Half-Life 3 or Portal 3 or Left 4 Dead 3. We are going to be showing stuff everyone already knows about (CS:Go, Dota 2, 10′ UI)”.

Boxshot Half-Life 3

Half-Life 3

Releasedatum:
niet beschikbaar
Genre:
niet beschikbaar
Uitgever:
niet beschikbaar
Ontwikkelaar:
 1. Anoniem -   
  mattamatta's avatar

  Tjaa half life is eigelijk al aardig dood

 2. crew Management -    4437 XP
  M4GN3T's avatar

  @mattamatta: Cultuurbarbaar

 3.    1919 XP
  ddvos's avatar

  de orange box was echt heel leuk ben echt benieuwd naar half life 3

 4. Anoniem -   
  Myron's avatar

  Natuurlijk is Half-Life niet dood, maar ik kan me wel voorstellen dat de fanbasis ieder jaar een beetje slinkt… een soort van teaser zou de serie wel goed doen, vooral omdat het verhaal niet afgelopen is 🙂

 5.    954 XP
  Patrick.G's avatar

  Valve kan niet tot 3 tellen.

 6.    831 XP
  Morticuz's avatar

  Waarom is half life dood?
  Omdat Valve wél de tijd neemt om een goed nieuw deel te maken? wat willen we nou….

  Ik hoop dat het nieuwe deel op de releasedag komt van de ps4 :D…

 7.    4537 XP
  ps3dennis's avatar

  @ddvos: Ben geen fan! maar…The orange box is voor mij de enige game die zijn 60 euro meer dan waard is ‘en tevens de enige game (uit die tijd) die ik nog bezit’. Half life is nog niet dood en vergeten.

  aub geen left 4 dead 🙁 game.

 8.    814 XP
  Josthemaster's avatar

  Das best teleurstellend.