South Park game krijgt nieuwe naam

In december vorig jaar werd South Park: The Game aangekondigd voor de PlayStation 3 en XBOX 360. Deze titel wordt ontwikkeld door Obsidian en uitgegeven voor THQ. Blijkbaar waren de ontwikkelaars niet tevreden over de titel van het spel, want zij hebben vandaag aangekondigd dat South Park: The Game vanaf nu verder gaat onder de naam South Park: The Stick of Truth. Er is nog geen releasedatum bekend, maar het spel zou dit jaar nog moeten verschijnen.

In South Park: The Stick of Truth kom je als nieuweling terecht in het dorp South Park. Het is hier niet alleen de bedoeling om vrienden te maken, maar het is ook jouw taak om de stad te beschermen. Ook kun je het jongetje volledig aanpassen en heb je een telefoon tot je beschikking waarmee je alle belangrijke informatie kunt raadplegen, bijvoorbeeld hoe sterk de band met je vrienden is.

Boxshot South Park: The Stick of Truth

South Park: The Stick of Truth

Releasedatum:
06-03-2014
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
Ubisoft
Ontwikkelaar:
  1.    1267 XP
    luctheman's avatar

    Het heeft heel potentie, alleen is het de vraag of ze hier volledig gebruik van gaan maken. Als je naar de screenshots kijkt, zullen de graphics ook wel goed zitten.

  2.    3087 XP
    Patr!ck's avatar

    ben heel benieuwd hoe ze dit gaan uitpakken