PlayStation All Stars: Battle Royale krijgt een nieuwe concept boxshot

PlayStation All Stars: Battle Royale wordt door vele gamers gezien als een game met veel potentie, maar sommige mensen zien het concept echt totaal niet zitten. Dat het een rip-off van Super Smash Bros. is, ja dat klopt, maar beter goed gejat dan slecht bedacht, toch? Hoe dan ook, de game heeft een nieuwe concept boxshot gekregen die er best vet uitziet, maar het is helaas niet de final. Deze boxshot is dan ook voorzien van het ‘package art subject to change’-regeltje. Wat vinden jullie, kan deze boxshot prima door als final of slaat het de plank mis?

Boxshot PlayStation All-Stars Battle Royale

PlayStation All-Stars Battle Royale

Releasedatum:
21-11-2012
Genre:
Vechten
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
 1.    3087 XP
  Patr!ck's avatar

  kinderachtig boxshot. hopelijk word dit hem niet

 2. Anoniem -   
  babyvet's avatar

  Dat is denk ik ook de bedoeling . Dit is echt zó spel van ; gedachte op nul , pilsje er bij , een blik vrienden open trekken . En gaaaaaaaan met die banaan.

 3.    421 XP
  Vechtersbaas's avatar

  ik vind em echt lelijk, de achtergrond is lelijk en de poppetjes zijn er nogal gefaalt in ge-edit. ik hoop echt dat dit em niet word

 4.    101 XP
  Matssaa's avatar

  Waarschijnlijk komen er meer personages op de boxshot zodra die bekend zijn gemaakt, vandaar dat die zo leeg is.

 5.    831 XP
  Morticuz's avatar

  Eindelijk weer een spel met parappa the rapper :D.

 6. Anoniem -   
  Frits's avatar

  Beter goed gejat dan slecht bedacht, aldus de redacteur van een website die vrijwel volledig draait op “gestolen” content van de grote internationale gaming websites 🙂

  Lelijk boxshot btw, maar zal wel een tijdelijke zijn.

 7. Anoniem -   
  213.224.25.xxx's avatar

  Vind hem maar niks, hij is trouwens ook maar half af, al die lege ruimtes worden nog opgevuld met characters die ze nu nog niet bekend mogen maken. Als de cover gevuld is met alle characters dan kan dit nog wel iets worden, kversta niet dat ze dan deze “voorlopige” versie op het internet zetten, goedkope reclame zeker.