Ni No Kuni krijgt All-in-one editie met alle DLC en nieuwe content

Terwijl de rest van de wereld nog moet wachten op de release van de betoverende RPG Ni No Kuni: Wrath of the White Witch, krijgen de Japanners al een All-in-one editie die alle DLC en zelfs wat nieuwe content toevoegt aan de al zo uitgebreide RPG. De geheel nieuwe editie genaamd Ni No Kuni All-in-one Edition is geen versie om wat meer geld uit de game te halen. Ten eerste zal de game voor een gereduceerde prijs op de Japanse markt komen. Daarnaast zal dus alle DLC die al is uitgekomen in het pakket zitten en zullen er nieuwe Imagine creatures van GREE’s Ni no Kuni Great Adventure Monsters in zitten. Ook zal er een Easy modus worden toegevoegd aan de game.

Ben je al in het bezit van een Japanse versie van het origineel maak je dan geen zorgen. Iedereen die het origineel heeft aangeschaft zal al deze content en de Easy modus gratis krijgen in een patch die op de release van de game te downloaden is. De Ni No Kuni All-in-one Edition zal op 19 juli uitkomen in Japan.

Laten we hopen dat de Europese release, die gepland staat voor een release in Q1 van 2013, dezelfde versie zal zijn en dat we niet nog eens langer hoeven te wachten op de extra DLC.

Boxshot Ni No Kuni: Wrath of the White Witch

Ni No Kuni: Wrath of the White Witch

Releasedatum:
01-02-2013
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
Namco Bandai
Ontwikkelaar:
Namco Bandai is blij met de verkoopresultaten van Ni no Kuni
Gepubliceerd op 5 sep, 2013 om 15:06
Ni No Kuni opnieuw gepubliceerd in de PlayStation Store
Gepubliceerd op 2 feb, 2013 om 16:09
Review: Ni no Kuni: Wrath of the White Witch
Gepubliceerd op 31 jan, 2013 om 17:00
Ni no Kuni: Wrath of the White Witch krijgt een launch trailer
Gepubliceerd op 23 jan, 2013 om 18:49
  1. Anoniem -   
    Naam…'s avatar

    kan Capcom nog wat van leren.