Als je van shooters houd met een hoog steroïde gehalte dan hoef je niet verder te zoeken dan Serious Sam. Deze hyperactieve shooter gooit jou in de schoenen van de held Serious Sam om je vervolgens in verschillende arena’s zo veel mogelijk vijanden af te laten knallen. Deze vijanden variëren van gek tot absurd en vooral de gillende zelfmoord kereltjes zijn erg populair geworden in de game wereld.

Goed nieuws voor iedereen die Serious Sam 3 erg zag zitten, maar de game liever niet op de PC wilde spelen. Serious Sam 3: BFE komt namelijk naar de consoles. Ontwikkelaar Croteam is al sinds de release van de game op de PC bezig met de Xbox 360 versie van de game. Deze staat gepland voor een release binnen de aankomende vier maanden. Daarna zal er gewerkt gaan worden aan een PS3-versie. Aangezien de PS3 toch net even anders werkt als een PC en een Xbox liet Croteam al weten dat ze hier graag meer tijd voor willen nemen zodat de game goed geoptimaliseerd kan worden.

We will then see what can be done with PS 3, as it has 256MB+256MB memory specs, which programmers here rpcomment as even more programming and optimization work to get it right.