Het lijkt erop dat we deze E3 veel van Sony kunnen verwachten en dan met name als het gaat om de PS Vita. Sony moet de handheld flink op zijn staart gaan trappen willen ze de verkopen van de PSP gaan evenaren. We zijn hier natuurlijk allemaal van op de hoogte en de vraag is eigenlijk alleen nog maar, wat gaan ze aankondigen voor de PS Vita? Micheal Pachter, een welbekend analist die regelmatig met grote namen in de industrie een borrel drinkt lijkt iets te weten wat wij nog niet weten.

Tijdens de Bonus Round, wat gepresenteerd wordt door Geoff Keighley, zei hij dat we een enorm grote titel voor de PS Vita kunnen verwachten deze E3. Deze titel zou nog onaangekondigd zijn en Geoff Keighley ging niet echt in op de uitspraak van Michael, dus wellicht dat hij ook weet waar die het over heeft. Wel zei Pachter nog dat het niet de Rockstar-exclusive Agent is, wat sloeg op een grap die hij eerder maakte. Opvallend is dat hij een Rockstar-titel uitkiest in dit gesprek, wat kan duiden op het feit dat het misschien een GTA-titel is.

Wat het ook gaat zijn, wij hangen aan de lippen van Sony en zullen verslag doen van al het nieuws dat de E3 met zich mee gaat brengen.