http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4fb304dfbc584.jpg

“Oops”, dat is waarschijnlijk het woordje dat Rockstar zei toen ze dit topic op GTAForums.com hebben gezien. De ontwikkelaar is namelijk vergeten bestanden van GTA V, een game waar we bijna nog niks over weten, te verwijderen van de Max Payne 3 disc. Dit is overigens niet de eerste keer dat er bestanden van GTA gevonden zijn op andere games van Rockstar, hetzelfde gebeurde met Bully en Red Dead Redemption. Blijkbaar gebruikt GTA V dezelfde engine, of in ieder geval delen ervan, die ook in Max Payne 3 gebruikt wordt.

Er zijn op de disc maar liefst 48 auto’s, 5 motoren, 10 helikopters, 1 vliegtuig, 25 boten en 9 treinen gevonden die mogelijk in GTA V kunnen gaan zitten. Waarschijnlijk gebruikt men dezelfde code voor beide games en vonden ze het niet nodig de data van GTA V eruit te halen, of zijn ze het gewoon vergeten.

Deze bestanden zijn gevonden op de disc van Max Payne 3 en het ‘vehicles’-bestand kun je zelfs hier downloaden. Het is in weze best logisch dat dit voorkomt, je gaat namelijk niet voor al je games telkens opnieuw dezelfde code herschrijven. Ook vertelt ons dit dat GTA V waarschijnlijk de ‘look & feel’ van Max Payne 3 gaat krijgen en eerlijk gezegd, zijn we daar op de redactie zeer blij mee.

Naast auto’s zijn er in andere bestanden ook nog wapens gevonden en nog meer auto’s, dit zijn er zoveel dat we ze hier niet allemaal neer gaan zetten. De wapens die gevonden zijn kun je wel hieronder zien, voor de rest verwijzen je naar deze link. Enkele opvallende vehikels zijn de Rhino, Snowplough, Napalm Helikopter(!!!) en een Ski Mobile.

 

Gevonden wapens

Ak47
Baretta (M9?)
Desert Eagle
Handgun
MP5K
Rocket
Shotgun
Uzi
Rifle
Binoculars
Camera
C4
Detonator