Rainbow Six: Patriots wordt uitgebracht op nieuwjaarsdag?

Rainbow Six: Patriots hebben we alweer een tijdje niets van gezien, maar dit zal ongetwijfeld gaan veranderen op de E3. Grote retailers Amazon en Gamestop hebben alleen vandaag opeens de releasedatum aangepast. Deze datum is aardig opvallend, hij staat namelijk bij beide retailers ingepland op ‘1 January 2013’. Nu is dit niet de typische placeholder die de retailers gebruiken, sterker nog, het is de enige game die ingepland staat op deze datum. De game speelt zich vooral af in New York en het kan zomaar zijn dat er levels zijn waar dit op nieuwjaarsdag gebeurd.

Met de juiste marketing zou een releasedatum van 1 januari dan ook kunnen werken, het is redelijk uniek en als de game er qua verhaal mee verbonden is zou het helemaal tof zijn. Natuurlijk is dit allemaal speculatie, het blijft alleen raar dat beide webshops opeens de datum aanpassen op dezelfde dag, grote webshops ook nog.

Boxshot Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Releasedatum:
01-12-2015
Genre:
Shooter
Uitgever:
Ubisoft
Ontwikkelaar:
 1.    919 XP
  Floepert's avatar

  Nog een tom clancy’s? Toch ook al ghost recon future soldier 😛

 2.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Vet shit

 3. Anoniem -   
  212.64.124..xxx's avatar

  Laat maar komen, zit al lange tijd te wachten op een nieuwe Rainbow Six serie. Vegas 1 en 2 waren zeer vermakelijk om te spelen. Vooral in Co-op modus!