http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4fb3a7a5091f5.jpg

Het lijkt erop dat de ontwikkelaar die ons Battlefield 3 heeft gebracht niet stil zit, er zijn namelijk (weer) aanwijzingen gevonden voor Mirror’s Edge 2. Dit keer op verschillende LinkedIn profielen, bijvoorbeeld die van een ex-medewerker die bij EA een Software Engineer was. Deze persoon heeft werk gedaan voor Mirror’s Edge 2 tussen 2009 en 2011. Heel specifiek meldt die dat voor Mirror’s Edge 2 er werk is gedaan met “the wandering of crowd system within Unreal3 engine”.

Ook duikt er een andere game van DICE op bij Michael Joseph C., hij meldt werk te hebben gedaan voor verschillende titels. Zo zou hij prototype design gedaan hebben en demo feedback hebben gegeven op onder andere Battlefield: Bad Company 3 en ook Dead Space 2 en Devil May Cry 5. Ook meldt hij dat er nog meerdere onaangekondigde titels zijn waar hij werk voor heeft gedaan. Dat er een Bad Company 3 komt is niet een hele grote verrassing, wellicht zien we deze titel volgend jaar verschijnen, EA heeft dit jaar namelijk al de handen vol met Medal of Honor.

“provided video game prototype, design and demo feedback on various AAA titles including the Battlefield: Bad Company 3, Dead Space 2, Devil May Cry 5 and other unannounced titles”

Nog een andere ex-medewerker beweert ook weer gewerkt te hebben aan Mirror’s Edge 2, namelijk aan nieuwe gadgets en interactieve features. Hieronder zouden volgens de persoon leaderboards vallen en een “mini-game embedded into mirror’s edge game story”.

Heel interessant allemaal dus, hopelijk zien we meer op de E3. Mirror’s Edge 2 zal binnenkort ongetwijfeld onthuld worden maar het kan zijn dat Bad Company 3 nog wel even duurt. Het eerste deel was werkelijk waar geweldig maar werd eigenlijk een beetje te weinig gewaardeerd en werd overspoeld door heel veel grote titels. Tegenwoordig kun je het eerste deel echt voor een paar euro scoren, dus we raden je dit absoluut aan om te doen, mocht je de game nog niet hebben.