BioWare overlegt met fans omtrent Dragon Age 3 verhaal

Het lijkt erop dat BioWare maar al te goed heeft geleerd van haar fouten bij de ontwikkeling van Mass Effect 3. De beste mensen bij BioWare doen er nu namelijk alles aan om de fans niet op de tenen te trappen bij hun nieuwe games, waaronder uiteraard Dragon Age III.

Om dit te bewerkstelligen wil BioWare de meningen van de fans horen omtrent het verhaal, de gameplay en verdere ontwikkelingen. Dit doen ze door elke maand een nieuw discussie topic te plaatsen op hun blog, waarin zij de fans vragen om advies op bepaalde punten. Mark Darrah, executive producer bij BioWare, had het volgende te vragen aan de fans:

“What does Dragon Age mean to you, and where would you like to see it go? We’re excited to hear what you have to say.”

Dit en meer kwam ook naar voren tijdens PAX East 2012, waarin alle fans de kans kregen om hun input te geven omtrent de serie. De beelden van deze discussie zijn hier te vinden.

Boxshot Dragon Age: Inquisition

Dragon Age: Inquisition

Releasedatum:
21-11-2014
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
Electronic Arts
Ontwikkelaar:
 1. Anoniem -   
  109.129.125.xxx's avatar

  monoliet =
  gaan ze uiteindelijk is luisteren
  deel 1 was goed wegens dat je al je mannetjes kost aan passen
  deel 2 was vlotter
  in deel 3 geef mij maar een open wereld met aanpassingen aan al je mannetjes kwa armuren wapens en skils maar je bestuurt enkel jou hoofdpers. en met de vlotheid van deel 2 dan ben ik tevreden , en extra = free dlc .