Batman: Arkham City GOTY Edition krijgt Europese releasedatum

Batman: Arkham City is een game die zonder twijfel een GOTY Edition verdient. Ondanks dat de boxart van de game niet echt mooi te noemen is, zal menig gamer toch blij zijn met dit alles bevattende verzamelbundeltje van Arkham City. De Game of the Year Edition had al een Amerikaanse releasedatum. Daar zal de game 29 mei uitkomen. Op deze datum zal ook iedereen die de originele game bezit de nieuwe DLC ‘Harley Quinn’s Revenge’ kunnen downloaden. Hier zit natuurlijk wel een prijskaartje aan. De DLC zal rond de 8 euro gaan kosten.

Voor iedereen die in een keer het volledige Arkham City pakket binnen wil halen zal in Europa nog even moeten wachten. Hier komt de GOTY Edition namelijk pas uit op 7 september. Bijna drie maanden na de Amerikaanse release. Waarom dit in godsnaam zo lang moet duren is ons een raadsel.

Boxshot Batman: Arkham City

Batman: Arkham City

Releasedatum:
21-10-2011
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Warner Bros
Ontwikkelaar:
Batman: Return to Arkham HD Collection gespot op GameStop Italië
Gepubliceerd op 6 mei, 2016 om 15:38
Special: Op weg naar Arkham Knight – De grote verstedelijking
Gepubliceerd op 20 jun, 2015 om 15:00
Current-gen remaster van de Arkham games onderweg
Gepubliceerd op 24 mrt, 2015 om 09:27
Zondag Budgetdag – Games – 23 Juni
Gepubliceerd op 23 jun, 2013 om 12:59
 1.    166 XP
  NL-Marco-1996's avatar

  Wist ik al… Is schandalig! Die stomme Amerikanen kunnen ook al die demo downen in de store en wij weer niet! Waarom hebben hun altijd alles eerst, en wij niet?

 2. Anoniem -   
  84.26.30..xxx's avatar

  Ben het compleet met je eens. Dit slaat nergens op! Dit was eigenlijk al lang bekend, begin deze maand… Toen ik zag dat de GOTY-editie uitkwam met mijn verjaardag ging ik los! Maar dat was alleen voor Amerika, en wij moeten nog eens 3 en een kwart maand langer wachten om dit te krijgen! En ja, van die demo vond ik ook jammer…

 3.    15 XP
  BlackBox's avatar

  bangelijk spel