Nieuwe informatie en screenshots van PlayStation All-Stars: Battle Royal

Sony heeft meer informatie vrijgegeven over de aankomende titel PlayStation All-Stars: Battle Royal. Deze PS3-exclusive die duidelijk inspiratie haalt uit de Nintendo titel Smash Bros. zal verschillende modi gaan bevatten. Zo zal de singleplayer een training modus, challenge modus en arcade modus waar je voor prijzen speelt bevatten. Online zal de game toernooien en speciale custom gevechten bevatten. Ook zullen er dagelijks nieuwe uitdagingen zijn voor spelers om te voltooien.

Naast het nogmaals bevestigen van Colonel Radec en Sly Cooper als speelbare personages, heeft Sony ook aangekondigd dat de game meerdere ‘guest appearances’ zal hebben van personages uit andere games. Hierbij moeten we dus waarschijnlijk denken aan niet first party titels van Sony.

De muziek in de game zal bestaan uit alle bekende tunes die je van Sony gewend bent. Het moet volgens Sony een ‘nostalgische achtbaanrit worden’.

Boxshot PlayStation All-Stars Battle Royale

PlayStation All-Stars Battle Royale

Releasedatum:
21-11-2012
Genre:
Vechten
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
 1.    235 XP
  Poulske's avatar

  Je kan zeggen wat je wilt, maar dit kan nog wel eens een verrassing gaan worden. Laatst een preview gelezen op IGN en die waren laaiend enthousiast. Ik blijf deze game scherp volgen.

 2.    6677 XP
  Myx's avatar

  @Poulske: Ik keek er erg negatief naar, maar nu ik dit zo zie ziet het er eigenlijk erg leuk uit.

 3.    18 XP
  Call of Duty Smurf's avatar

  kratos

 4.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Nu drake nog en die Orgineel wolf die rood

 5. Anoniem -   
  83.83.54..xxx's avatar

  @Sixstar6
  “en die Origineel wolf die rood.”

  Een spelfoutje kan gebeuren, maar dit gaat wel ver.

  En je bedoelde Crash Bandicoot neem ik aan. Ja ik hoop ook dat hij zal komen, ik denk niet dat ze hem zo snel zullen vergeten ;-).

  OT: Kan echt niet wachten op dit spel! Elk deel Super Smash Bros gespeeld, en altijd plezier in gehad. De PS3 counterpart hiervan moet ook wel echt baas kunnen worden :-D.