Als één van de weinige sites in Nederland zal PSX-Sense dit jaar met twee man aanwezig zijn op de E3 is Los Angeles. Correspondenten Lennard Verhage en Roel Wijts zullen de nieuwste games gaan checken en verslag hierover doen. Het is de allereerste keer dat PSX-Sense aanwezig is op de E3, maar de agenda staat flink volgeboekt en er staat een hoop leuke content in de planning. Niet alleen zullen we previews publiceren van bijvoorbeeld een Call of Duty: Black Ops 2 of Crysis 3, maar ook zullen we video’s online gaan zetten.

De E3 is allergrootste gamesbeurs ter wereld en tevens ook de meest belangrijke, het is dan ook een eer om hier als website te mogen rondlopen. We gaan de E3 dan ook groots aanpakken op de website met veel nieuws en veel previews zodat we jullie de best mogelijke coverage te geven. We zijn ook aanwezig bij Sony’s persconferentie, we zullen het nieuws wat hier bekend wordt gemaakt meteen op de site zetten. Hetzelfde geldt voor de persconferenties van Ubisoft en Electronic Arts.

De E3 wordt gehouden vanaf 5 juni tot en met 7 juni, maar op 4 juni zullen alle persconferenties plaatsvinden, behalve die van Nintendo. Houd PSX-Sense dus goed in de gaten tijdens de E3 voor al het laatste nieuws.