http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4fb6478d23bed.jpg

De PS Vita heeft op het moment maar een klein aantal Augmented Reality Games, maar daar gaat verandering in komen. Naast het huidige aanbod van Cliff Diving, Table Football en Fireworks komt er nu ook Table Top Tanks bij. Het spel zal voor € 1,99 in de PlayStation Store verschijnen en de andere titels krijgen een update met downloadbare content.

Voor Cliff Diving en Table Football kun je straks nieuwe content downloaden voor €0,99. Cliff Diving krijgt daarmee twee nieuwe kliffen en twaalfduiken met nieuwe animaties. Voor Table Football krijg je nieuwe stadions, ballen, scoreborden, 20 nieuwe teams, nieuwe weeromstandigheden en een multiplayer mode voor toernooien.

Table Top Tanks is een nieuwe titel waarmee je veldslagen kunt naspelen op je eigen bureau. Daarnaast zal volgende weke ook Pulzar verschijnen, ook een AR-game voor de PS Vita. Hierin zul je “AR Play Cards gebruiken om binnen de tijdlimiet spiegels, splitters en kleurschakelaars te plaatsen om laserstralen te geleiden”, aldus Sony.