Cole, Nathan Drake en Snake aanwezig in PlayStation All-Stars Battle Royale

Eric Ladin, de man die de stem van Cole in inFAMOUS 2 verzorgt, heeft een opmerkelijk bericht geplaatst op Twitter. Hij meldt namelijk dat hij samen met David Hayter (stem van Snake in Metal Gear Solid) en Nolan North (stem van Nathan Drake in UNCHARTED) meewerkt aan de game PlayStation All-Stars Battle Royale. We kunnen er nu dus bijna wel zeker van zijn dat we ook aan de slag kunnen met Snake, Drake en Cole in Battle Royale.

Zoals gewoonlijk heeft Sony geen commentaar op de Tweet van de stemacteur. Ook op de IMDB-pagina van Battle Royale vinden we de stemacteurs terug met hun eigen personage, maar deze pagina wordt constant gewijzigd. Zo werd er eerder een andere stemacteur genoemd voor Cole en zagen we ook Sully in het lijstje staan, maar hij is inmiddels verwijderd. Waarschijnlijk zullen we dus moeten wachten op de E3 voordat we meer informatie krijgen over Battle Royale.

Boxshot PlayStation All-Stars Battle Royale

PlayStation All-Stars Battle Royale

Releasedatum:
21-11-2012
Genre:
Vechten
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
 1. Anoniem -   
  BennyW's avatar

  Ze zijn hoe dan ook gelijk gestemt.

 2.    235 XP
  TheSpecialOne's avatar

  must have game!

 3.    166 XP
  NL-Marco-1996's avatar

  Als Cole en Drake erin zitten ben ik meer tevreden geworden over deze game. Nu nog Tag en Sackboy, en misschien Ethan van Heavy Rain… (t zijn maar ideeen)

 4.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Lol doe mijn nog Mario er bij en donkikong

 5.    5406 XP
  7th-son's avatar

  snaaaaaaakkeeeeee!!!

  geweldige gast die Hayter.
  ben benieuwd wat hij voor dingen hij allemaal moet inspreken voor Snake