E3 2012 heeft officiële app gekregen voor de iPhone en iPad

Zoals elk jaar wordt er een E3 Expo gehouden in Los Angeles, waar grote game uitgevers en hardware fabrikanten aanwezig zijn zoals Sony PlayStation en Microsoft. Op 4 juni zullen er persconferenties gehouden worden waar we interessante aankondigingen kunnen verwachten.

Maar de E3 Expo 2012 is ook toegankelijk voor bezoekers vanaf 5 tot 7 juni. Je kunt hier de nieuwste games aanschouwen en spelen. Mocht je een van de gelukkigen zijn die hiernaartoe gaat, dan is er nu een app gelanceerd voor de iPhone en iPad die handig uit kan pakken tijdens je bezoek.

Met de app E3 2012 kun je precies bekijken wie er allemaal aanwezig zijn op dit evenement en waar hun booth te vinden is. Je kunt precies bekijken op de kaart waar de booth is te vidnen, maar ook de zalen voor de persconferenties. Zie je een booth van je favoriete ontwikkelaar of hardware-fabrikant, dan kun je die bookmarken. De E3 2012 app is geheel gratis verkrijgbaar in de App Store.

E3 2012 downloaden

Android-versie downloaden

 1. Anoniem -   
  W1th4m's avatar

  Je vergeet ook voor dat Android en Windows phones.

  Zie E3 op Facebook voor meer details.

 2.    4547 XP
  ps3dennis's avatar

  @W1th4m: wilde net typen: waarom “alweer” alléén maar op die rotte appel.

 3. Anoniem -   
  87.209.208.xxx's avatar

  @ps3 dennis, er is niks rottigs aan die appel. Zonder de iPhone zouden we nog steeds met dikke regenboogkleurige koelkasten lopen met numpads en zou de smartphone alles behalve gebruiksvriendelijk zijn, Android zou op blackberry os lijken ipv iOS en er zou geen Android Market zijn.

  hier een overzicht van telefoons voor de introductie van de iPhones (links) en erna (rechts)
  http://p.twimg.com/AktZl-FCQAAKJHQ.jpg

 4.    645 XP
  Esromeron's avatar

  Ja hoor, iphone is geweldig, zonder apple zaten we nu nog in grotten muur tekeningen te maken!

  goed, nou serieus, ik had het bericht ook bijna niet gelezen, aangezien ik geen iphone heb, waarom in de nieuws kop alleen deze word genoemd is me dan ook een raadsel.

 5.    1977 XP
  klupido's avatar

  @ps3dennis: Je kan zeggen wat je wilt over apple maar het werkt wel altijd oke het is duur maar wat je ervoor geeft krijg je er sowieso voor terug !

 6.    4547 XP
  ps3dennis's avatar

  @klupido:
  Er zijn ook een hoop beperkingen met ios + lijkt het bedrijf op MS (alleen leveren ze in tegenstelling tot MS wel betere kwaliteit) maar daar betaal je dan ook dik voor.

  Dat gezeur met grotten is ook pure onzin 🙂 ios fans 🙂 🙂 dan hadden we gewoon windows mobile ‘ik heb 1 van de eerste gehad en er is niks mis mee'(motorola MPx200 en later nog een HP 510 Voice Messenger) daarvoor waren er al voorlopers van smartphones.

 7.    1977 XP
  klupido's avatar

  @ps3dennis: ligt aan jou ik en me vrienden hebben nergens last van !

 8.    4547 XP
  ps3dennis's avatar

  @klupido: Daar kan jij ook niks aan doen ‘ik neem het je niet kwalijk’ je weet gewoon niet beter. 😉