Sony heeft via het officiële PlayStation Forum bekendgemaakt dat er op 24 mei er weer onderhoud plaats vindt op het PlayStation Network. Hierdoor zijn een aantal netwerk diensten niet beschikbaar van donderdag 24 mei 17:00 tot en met vrijdag 25 mei 09:00.

Wil je online kunnen spelen tijdens deze periode dien je vóór de start van de onderhoud in te loggen. Hierdoor kun je wel online blijven gamen, maar zijn diensten als de PlayStation Store en Accountbeheer niet beschikbaar.

Start:     24/05/2012 om 17:00 NL tijd
Einde:   25/05/2012 at 09:00 NL tijd

Duur: 8 uur

Tijdens dit onderhoud zullen Netwerk diensten (Store, Account Management, Registratie, etc.) onstabiel zijn.

Gebruikers die proberen in te loggen met hun SEN account of proberen Network diensten te gebruiken zullen na het starten van het onderhoud een onderhoudsnotificatie te zien krijgen.

Gebruikers kunnen inloggen op hun SEN account op devices die van toepassing zijn, of via web-interfaces met SEN geverifieerde toegang, als hun geverifieerde toegang in het cache geheugen staat (als ze succesvol hebben ingelogd in de afgelopen 5 dagen).

Gebruikers die al ingelogd zijn op het Network voordat het onderhoud begon, kunnen verbonden blijven en zullen hun online sessie niet verliezen. Echter, let wel dat alle bovengenoemde diensten niet beschikbaar zullen zijn voor klanten, zelfs als zij zijn ingelogd op het Network.

Online titels en applicaties kunnen ook worden beïnvloed door het onderhoud. Home zal bijvoorbeeld onbeschikbaar zijn tijdens dit onderhoud.

Er kan extra downtime zijn na de aangegeven onderhoudsperiode wegens verificatie controles.

Onze excuses voor het ongemak.