Kane & Lynch 2: Dog Days

‘Kane & Lynch 2: Dog Days’ is een rauwe en brute actiegame en biedt een intens verhaal waarin twee gestoorde criminelen huishouden in de onderwereld van Sjanghai. ‘Kane & Lynch 2: Dog Days’ is geïnspireerd door documentairemakers en het tijdperk van Youtube en Facebook. Elke aspect van deze game biedt een fris perspectief op woorden als ‘intensiteit’ en ‘realisme’ in videogames.

Kane en Lynch sporen niet helemaal, al is de een nog net iets normaler dan de ander. Lynch is een roekeloze psychopaat, terwijl Lynch een alles berekenende moordenaar is. Samen moeten deze twee criminelen overleven. Het tweetal moet proberen heelhuids uit Sjanghai weg te komen, maar de gehele onderwereld zit achter hen aan. Kane en Lynch kunnen niemand vertrouwen, zeker elkaar niet. Maar ondertussen is ‘elkaar’ alles wat ze hebben. Zeker niet wanneer Lynch gek dreigt te worden en Kane niet langer de nuchterheid zelve meer is.

‘Kane & Lynch: Dog Days 2’ beschikt over een singleplayer-avontuur, en diverse online-mogelijkheden. De spelmodus ‘Fragile Alliance’ keert terug dankzij het succes van deze spelmodus in het eerste deel, en daarnaast wordt de online ervaring uitgebreid met ‘Undercover Cop’, ‘Cops & Robberts’ en een Arcade-modus. Welke spelmodus er ook gespeeld wordt, alles draait om hebzucht, verraad en zeker ook wraak!

Prijs: €8,-
Verzendkosten: €2,50
Link: MyMemory
PayPal: Ja

The Darkness II

In de verhaalgedreven first-person shooter The Darkness II neemt de speler wederom de controle over Jackie Estacado, drager van The Darkness, een eeuwenoude kracht van chaos en vernietiging. De game speelt zich twee jaar na het origineel af en Estacado is nu de Don van de Franchetti-maffiafamilie.

Wanneer een bovennatuurlijke aanslag op zijn leven een nieuwe maffia-oorlog inluidt, keren Jackie’s demonische krachten terug. Hij maakt een reis naar de hel om het mysterie achter The Darkness te ontrafelen. Net als in de eerste game kunnen spelers vier wapens tegelijk hanteren: een vuurwapen in beide handen en demonenarmen op de rug.

Prijs: €25,-
Verzendkosten: €2,-
Link: Gamesshoppen
iDEAL: Ja

FIFA Street 4

In Fifa Street draait het niet alleen om het maken van doelputen, in Fifa Street maak je kennis met de bikkelharde competitie in het straat voetbal. Speel 4 tegen 4 in wedstrijden waarbij je naast de gebruikelijke tactieken ook al je tricks in de strijd moet gooien om je tegenstanders te vernederen. Speel met je eigen team of schakel je grooste helden in om het veld te betreden.

Met de nieuwe Street Ball Control heb je meer controle over de bal en kun je nieuwe combinaties en technieken gebruiken om langs je tegenstanders te glippen. Bovendien bevordert het de creativiteit van de spelers! Meer dan 50 nieuwe bewegingen zijn opgenomen in de game, geheel authentiek aan het echte straat voetbal. Als speler kun je kiezen uit 35 verschillende locaties van over de gehele wereld.

Prijs: €31,49
Verzendkosten: Gratis
Link: Play.com
iDEAL: Nee, alleen creditcard.