Far Cry 3: Insane Edition
Een first-person shooter waar heel wat mensen op aan het wachten zijn is de veelbelovende Far Cry 3. De serie keert namelijk ook eindelijk terug naar de originele setting uit de eerste game namelijk een tropisch eiland. Jij speelt al Jason die samen met zijn vriendin gevangen zitten op dit onbewoonde eiland. Maar je bent absoluut niet alleen op het eiland. Er zijn namelijk heel wat moordenaars aanwezig op het eiland, welke doorheen de jaren helemaal gek zijn geworden.

Far Cry 3 belooft een ontzettend indrukwekkende game te worden op zowel het vlak van single- als multiplayer en is zowiezo eentje die je goed in de gaten moet houden. Vandaag heeft Ubisoft bekend gemaakt dat Far Cry 3, exclusief in Europa, een speciale Insane Edition zal krijgen. In deze Insane Edition krijg je onder andere een speciale Survival kit hoes voor de game, een Vaas bobblehead popje, een speciale survival guide, 2 exclusieve missies en de game zelf natuurlijk.

Deze Insane Edition zal natuurlijk samen met de game verschijnen op 6 september 2012. Hieronder kan je een trailer van deze Insane Edition bekijken waarin onze krankzinnige bad-ass uit de game, Vaas, zijn gevangene vriendelijk verteld wat er in deze speciale editie zit.