LEGO Batman 2: DC Super Heroes is echt totaal iets anders!


Vrijwel alle Lego-games beginnen wat hetzelfde te worden. Je komt terecht in een hal, hier moet je het level kiezen en als je het level uit hebt komt je hier weer terug en kan je naar het volgende level. Wel met Lego Batman 2: DC Super Heroes willen WB Studios en Tt Games het is iets anders aanpakken.

Ze hebben namelijk van Lego Batman 2 een volledige open world game van gemaakt! Je zal namelijk in het enige echt Gotham City, quests kunnen doen met onder andere enkele bekende gezichten zoals Robin, Superman, Green Lantern, Flash en nog heel wat meer. Ook zullen de personages voor de allereerste keer in de game ook echt spreken. Vroeger hoorde je ze namelijk nooit iets zeggen en nu plotseling zullen her hele dialogen in de game aanwezig zijn.

Wij zijn alvast ontzettend benieuwd naar deze totaal nieuwe Lego game en kijken er stiekem toch een beetje naar uit om er vanaf 30 juni mee aan de slag te kunnen op zowel de PlayStation 3 als de PlayStation Vita.

Boxshot Lego Batman 2: DC Super Heroes

Lego Batman 2: DC Super Heroes

Releasedatum:
Niet Beschikbaar
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Warner Bros. Interactive Entertainment
Ontwikkelaar:
LEGO Batman: The Movie aangekondigd
Gepubliceerd op 23 apr, 2013 om 16:43
Lego Superman viert release door over Londen te vliegen
Gepubliceerd op 20 jun, 2012 om 21:28
Launchtrailer voor Lego Batman 2: DC Super Heroes
Gepubliceerd op 19 jun, 2012 om 09:21
 1.    152 XP
  Ghost-Fighter's avatar

  Ben benieuwd! Heb me met de vorige delen goed kunnen vermaken! Deze gaat er sowieso komen, ben er alleen nog niet uit of het de PS3 of PSVITA versie wordt.

 2.    1034 XP
  mickvl's avatar

  Oké ik ga deze dus óók toevoegen aan de wishlist.

 3.    166 XP
  NL-Marco-1996's avatar

  De meeste LEGOgames waren altijd een beetje: mwaahhh, kweetnie… Deze gaat wel echt leuk worden.

 4. Anoniem -   
  86.90.198.xxx's avatar

  @Ghost-Fighter: je kan het beste playstation vita versie kopen want die kan je overal mee naartoe nemen en word als het goed is nagenoeg hetzelfde als de ps3