http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4fbec7cd561d0.jpg

Sleeping Dogs is een game die er echt zo geweldig uitziet, dat je gewoon niet wachten kan om het te spelen, althans dat gevoel heb ik. Vandaag brengen we jullie weer een nieuwe trailer die gisteravond door Square Enix is vrijgegeven en in deze trailer zie je alle aspecten van de game. Men legt duidelijk uit wat er allemaal in de game zit en dat is echt een hele hoop.

Hong Kong is een stad die zijn weerga niet kent, het is een hele aparte plek met heerlijke sfeer. De mix tussen oost en west, zoals Square Enix zelf ook aangeeft, zorgt voor een unieke plek die je nooit weer wilt verlaten.

Check de geweldige dingen die je in deze game kunt doen in de trailer hieronder en geloof me, na het bekijken ga jij die pre-order plaatsen.

Hong Kong is een opwindende mix van oost en west, oud en nieuw en een van de meest unieke steden in de wereld. Het vormt daarom de perfecte setting voor Sleeping Dogs, een game als geen ander. In de ‘101 Trailer’ gaan Square Enix London Studios en United Front Games dieper in op alle aspecten van de game, van de brute martial arts gevechten tot de intense races en shootouts, over de enorme hoeveelheid zijmissies en de meiden, wapens en gokhallen.

http://youtu.be/I4l0GrEvAVs