Heavy Rain Move Edition (Platinum)

Deze versie van Heavy Rain is voorzien van een update die het mogelijk maakt om het spel met de speciale Playstation Move-besturing te spelen. Lichaamsbewegingen hebben dan invloed op het spel. Heavy Rain draait om vier verschillende diepgaande verhalen en de emoties die daar uit voort komen. Als FBI profiler Norman Jayden, privédetective Scott Shelby, architect Ethan Mars of journalist Madison Paige ga je op zoek naar een seriemoordenaar die de Origami Killer wordt genoemd.

In Heavy Rain kijk je niet naar het verhaal; je speelt het. Het dynamische plot wordt aan de hand van je handelingen neergezet. Elke actie heeft een reactie en de keuzes die je maakt, zullen verstrekkende gevolgen hebben. Alle personages hebben hun eigen leven, maar deze levens zijn wel op de een of andere manier met elkaar verbonden.

Heavy Rain heeft een ware sterrencast aan bekende Nederlandse acteurs. Onder andere Carice van Houten, Ellen ten Damme, Frank Lammers Egbert-Jan Weber, Peggy Vrijens en Derek zijn in de game te horen. Heavy Rain is exclusief voor de PlayStation 3 geproduceerd en dankzij de grote opslagcapaciteit van de Blu-ray-disc kun je tussen meerdere talen kiezen. Mocht Carice van Houten dus beu zijn, dan kan je Heavy Rain ook gewoon in het Engels spelen.

Prijs: €21,09
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

Dead Island GOTY editie

Een jong stel vliegt naar hun droomvakantie, maar die droom wordt uiteen gerukt als ze onderweg het slachtoffer worden van een heftige vliegtuig crash. Neem de rol aan van Mike Jennings en ga opzoek naar je verloren vrouw. Het eiland is het decor van de vakantie waar menig mens een moord voor zou plegen. Het tropische landschap wordt echter opgewerkt door de komst van een nieuw soort kwaad dat jou en de andere overlevenden constant bedreigd.

Dead Island is een dynamische survival game waarin een realistisch combat systeem zorgt voor een authentieke ervaring. Ga de confrontatie aan met de wandelende doden en maak gebruik van voorwerpen uit je omgeving om je zelf te verdedigen. Op Dead Island is niet wat het lijkt en zijn de zonnige stranden slechts bedrog. Al je reflexen worden flink op de proef gesteld met het doel om te overleven!

Prijs: €21,09
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

ModNation Racers: Road Trip (PS Vita)

Modnation Racers: Road Trip is een racegame met koddige, lieve personages in stoere karts. Alles in deze racegame ligt in de handen van de spelers. Je kunt alles zelf ontwerpen; Play, create en share! Zo kun je waar en wanneer je maar wilt ontwerpen en racen met vrienden. Modnation Racers: Road Trip is een nieuw soort racegame waarin je niet alleen plaatsneemt achter het stuur, maar ook je creativiteit kwijt kunt op een eenvoudige, leuke, funky en stijlvolle manier. Jouw personage in ModNation Racers heet een Mod, en deze Mods kunnen heel stoer zijn of juist heel erg klunzig. Zodra je een Mod hebt gemaakt, kan je aan de slag met je kart waarmee je moet racen. Ook je kart kan je zelf designen, maar het echte werk komt pas om de hoek kijken wanneer je zelf banen gaan maken. Je kunt jouw creaties online uploaden, zodat jouw baan ook daar andere gamers bereden kan worden.

Natuurlijk zijn er flink wat mods, karts en circuits in de game zelf, zodat er genoeg mogelijkheden zijn om te racen. Racen is niet bepaald een pretje in Modnation Racers: Road Trip want iedereen zal je proberen dwars te zitten met rare, grappige wapens en obstakels. Gebruik het touchscreen om circuits te tekenen en het achter touchscreen om het terrein te bewerken. Sleep er vervolgens onderdelen naartoe om Mods en Karts te creëren. Niet tevreden met het resultaat? Schud dan je PS Vita om je creaties te wissen of te husselen.

Prijs: €18,-
Verzendkosten: Gratis t/m 3 juni (anders €2,50)
Link: Nedgame
iDEAL: Ja