http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4a87f82565c96.jpg

Splitfish komt met twee nieuwe controllers, namelijk de Dual SFX Evolution en een wireless versie van de FragFX, namelijk de Dual FX Frag Pro. Beide controllers zie je hierboven op de foto, met links de SFX en rechts de FragFX. Deze twee zeer aparte controllers hebben een totaal andere layout dan de reguliere Dualshock 3 controller, plus nog eens een compleet andere vorm.

De Dual SFX Evolution is een draadloze controller met twee componenten. Deze controller kent tevens een aanpasbare analoge stick en volgens Splitfish een ‘fast action button layout’. Verder is er ook SIXAXIS aanwezig en is de controller naar eigen zeggen een van de beste controllers voor Sport en Actie games die je op de markt kunt vinden.

De Dual FX Frag Pro daarentegen is weer helemaal gericht op shooters. Ook deze is wireless en heeft volgens de fabrikant één van de beste gamemuizen die je op dit moment kunt vinden. De optische gamemuis kent een dpi van maar liefst 2000 en heeft programmeerbare button configuraties. Deze muis is veelal bedoeld voor mensen die niet overweg kunnen met een controller in een shooter, en op deze manier met een ondersteunde muis kunnen spelen. Het is natuurlijk wel een beetje vals spelen, aangezien een muis over het algemeen veel sneller is.

De controllers hebben beiden een prijskaartje van $89.99.