Sony kondigt Sport Champions 2 aan voor de PS3

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4fc7906da259a.jpg

Vlak voor de E3 nog even een paar games onthullen, of dat nu wel zo slim is? Sony doet het in ieder geval, eerder al een nieuwe Ratchet & Clank, nieuwe PS Vita Apps, nieuwe PS Vita game en nu ook Sport Champions 2. Dit tweede deel is de opvolger van Sport Champions die uitkwam tijdens de lancering van de PlayStation Move. Het was een ontzettend leuke titel en met name het Ping Pong heeft mij lang kunnen bezighouden.

Natuurlijk zal ook Sport Champions 2 weer gebruik gaan maken van de PlayStation Move en in dit deel kunnen we op de ski’s, gaan we boksen, tennissen, boogschieten (vernieuwd), bowlen en golfen. Het spel moet deze herfst nog uit gaan komen, houdt je PlayStation Move dus alvast maar paraat.

Debut trailer

Boxshot Sport Champions 2

Sport Champions 2

Releasedatum:
niet beschikbaar
Genre:
niet beschikbaar
Uitgever:
niet beschikbaar
Ontwikkelaar:
Sport Champions 2 krijgt een releasedatum
Gepubliceerd op 29 aug, 2012 om 16:31
Gameplaybeelden van Sport Champions 2 verschenen en tonen het boksen
Gepubliceerd op 18 jun, 2012 om 09:10
 1.    831 XP
  Morticuz's avatar

  Sport Champions was vooral leuk omdat het een keer geen bowlen, tennis en golf was. ik heb mij toen vermaakt met frisbee golf en bocce (jeu de boules), dit hebben we heel wat zaterdag avonden vol gehouden met de nodige drank.. Ach ik denk dat ik hem gewoon weer haal, het is ook al weer lang gelden dat we gingen bowlen op de WII.
  Toch had ik gehoopt op een leuker vervolg

 2.    1860 XP
  elazzja's avatar

  Best wel leuk, heb deel 1 en ga deze denk ik ook halen.

 3. Anoniem -   
  92.68.148..xxx's avatar

  ja inderdaad jammer dat het van die voor de hand liggende sporten zijn. Vond het inderdaad ook erg vet dat het juist eens wat anders was. Ik vermaak me ook nog steeds met ping pong, frisbee en jeux de boules (bocce). De bewegingen zijn zo ultiem gesimuleerd. Hoop dat dit nieuwe deel leuk is….betwijfel het helaas wel 🙁