Over enkele dagen gaat de E3 beurs eindelijk opnieuw van start en wij zijn ontzettend benieuwd naar wat we zullen mogen verwachten. Jammer genoeg is het ook weer elk jaar de traditie dat er net enkele dagen voor de persconferenties enkele games worden gelekt.

Zonet zijn er enkele afbeeldingen online verschenen van een nieuwe game van Ubisoft. Momenteel kunnen we nog niet zeggen of het van een bestaande IP is of het van een nieuwe IP zal zijn. Er zijn namelijk drie afbeeldingen gelekt, eentje ervan bevat het logo van Ubisoft, de andere met de slogan “Judgement is Coming” en op de andere staat er een persoon in de schaduw welke een boog op zijn rug draagt.

Veel valt er momenteel niet over te zeggen ik denk dat we gewoon best afwachten tot de persconferentie van Ubisoft welke plaatsvind op de nacht van maandag op dinsdag om 00:00 ’s nachts. Wij zijn alvast zeer benieuwd.

UPDATE: De afbeeldingen zijn de wereld zeer snel het rondgaan, en vele site melden dat het zou gaan om een reboot van de Prince of Persia serie. Volgende week zullen we meer te weten komen.