The Elder Scrolls V: Skyrim: Dawnguard

Vandaag is er heel wat belangrijk nieuws te rapen, maar dat komt namelijk omdat het afgelopen nacht de grote Pre-E3 show is geweest op GameTrailers. Zo konden we jullie eerder vandaag al de adembenemende nieuwe trailer van Tomb Raider laten zien, konden we jullie de allereerste kleine details vertellen over Star War 1313 en lieten we jullie zonet de trailer zien van Gardians of Middle Earth

Een trailer die afgelopen nacht ook is verschenen is de allereerste trailer van het eerste uitbreidingspakket voor The Elder Scrolls V: Skyrim namelijk Dawnguard. Dit eerste uitbreidingspakket werd enkele weken geleden reeds aangekondigd, maar vandaag is de allereerste trailer verschenen. In dit uitbreidingspakket zal je de mogelijkheid hebben om tussen twee verschillende facties te kiezen, namelijk de dawnguards. Dit is een groep vampier jagers die volledig gewijd zijn aan de uitroeiing van alle vampiers. Dan heb je ook nog eens de tweede factie en deze factie zijn dan de vampiers. Een factie die opzoek is naar een elder scroll voor hun eigen doeleinden te verkrijgen.

The Elder Scrolls V: Skyrim: Dawnguard zal deze zomer jammer genoeg eerst voor Xbox 360 verschijnen, (Microsoft heeft hun geld weer uitgegeven aan 30 dagen exclusiviteit) hierna zal deze snel voor de PlayStation 3 verschijnen. Genoeg gezaagd, tijd voor de trailer.