http://www.psx-sense.nl/images/file/img_4fc90e84e5f75.jpg

Het blijft maar aankondigingen regenen en de E3 is nog niet eens begonnen. Eerst EA die al alles aan het tonen is voordat de persconferentie geweest is, maar Sony kan er ook wat van. Naast Ratchet & Clank, Sport Champions 2, nieuwe PS Vita Apps zoals Youtube en nu weer een nieuwe headset. Deze nieuwe PlayStation Headset draagt vanzelfsprekend het PlayStation-logo en gaat door het leven onder de noemer Pulse Wireless Stereo Headset Elite Edition.

Deze koptelefoon bevat 7.1 (virtueel) surround sound en zorgt voor een haarscherpe weergave van in-game audio, hoe klein de details ook zijn. Visueel is de accessoire ook volledig veranderd tegenover zijn voorganger, deze ziet er namelijk veel slicker uit. Met de nieuwe functie ‘Bass Impact’ wordt er nog meer bass je oren in geblazen, laten we alleen hopen dat het niet over-the-top wordt.

Sony onthulde de nieuwe koptelefoon op haar Amerikaanse PlayStation Blog, zoals je hier kunt zien. Een Europese release wordt niet over gesproken, maar in Noord-Amerika zal het product vanaf deze herfst in de winkels liggen. De adviesprijs van dit product ligt op $149,99. De headset is geschikt voor de PlayStation-producten, dus ook de PS Vita. Het kan uiteraard ook worden gebruikt op MP3-spelers zoals iPod’s of je iPhone.

Sony heeft ook een video online gezet van de nieuwe koptelefoon, bekijk deze hieronder.

  • Higher fidelity speaker drivers for dynamic sound
  • Preset Modes to optimize your audio experience for select gaming genres, movies, and music
  • Hidden noise-cancelling microphones deliver crystal clear voice chat and allow for a more streamlined design
  • Compatible with your PS3, PS Vita, favorite mobile device or MP3 player (connects via built-in 3.5mm audio jack and included auxiliary cable)