Volg de 2012 E3 show live in PlayStation Home

We zitten weer in die tijd van het jaar met alle E3 gekte en alle ogen gericht op Los Angeles, waar het allemaal moet gebeuren. Helaas is het tripje naar LA nog iets te prijzig voor de meeste mensen en kunnen deze mensen de E3 dan ook niet bijwonen. Maar wees gerust, Sony heeft een andere oplossing bedacht.

Vanaf maandag 4 juni kan je namelijk op PlayStation Home jouw dagelijkse E3 dosis naar binnen krijgen. De boel begint met de PlayStation conferentie die live te zien zal zijn in Home, waar ongetwijfeld een flinke lading games en aankondigingen de show zullen stelen.

Op 5 juni zal de virtuele E3 vloer beschikbaar zijn in Home, waar je gewoon zelf langs alle developers en uitgevers kunt wandelen in een virtuele omgeving. Tevens zullen er allerlei evenementen te vinden zijn om exclusieve content vrij te spelen voor alle toffe games die we op de E3 gaan zien. Hou dus PlayStation Home in de gaten de komende week!

 1.    177 XP
  ideklein17's avatar

  Dat home nog in beta is zeg haha. Ik ga wel een kijkje nemen. Vind het wel leuk. Want ik GA er soms nog naar TOE. omdat ik wil weten of het nog VERANDERD is. (Beetje voor de mensen die een voorspelbare reactie gaan laten zoals “Home is stom” “Ik kom nooit op home”)

 2.    267 XP
  amaury's avatar

  Home is ook stom.

  maar als sony dit doet met home is wel tof.
  ga ook wel eens een kijkje nemen dan denk ik.

 3.    185 XP
  indo1991's avatar

  Home is wel saai maar soms zijn wel leuke mini games.
  Maar voor je geld aan verspillen zou ik niet doen.
  Ook wel eens evelementen ook wel leuk ff te kijkem