Soul Calibur V

Soul Calibur V blijft, in tegenstelling tot de concurrentie binnen het genre, vasthouden aan driedimensionaal vechten. Waar bekende vechtgameseries als Street Fighter en Mortal Kombat teruggrijpen op de klassieke tweedimensionale vechtarena, waarbij het gevecht vanuit een zijaanzicht plaatsvindt, doet Namco Bandai dat met Soul Calibur niet. In Soul Calibur kunnen gamers driedimensionaal door de vechtarena bewegen om aanvallen te ontwijken of een tactische manoeuvre te maken.

Adembenemende visuals, nieuwe personages en spannende gevechten zorgen voor een vechtspel zoals je dat nooit eerder hebt gezien. Ook de online-functies die onder andere de mogelijkheid bieden je eigen karakters te creëren of aan te passen zijn een welkome uitbreiding voor zowel diehard fans als nieuwkomers in de wereld van Soulcalibur.

Soulcalibur V gaat in de verhaallijn verder waar het verhaal van Soulcalibur IV gestopt is. Het verhaal van Patroklos, de zoon van Sophitia Alexandra gaat in het nieuwste deel verder. De helden van 17 jaar geleden keren terug samen met nieuwe krijgers in een epische strijd tussen het goed en het kwaad. Echter is het gevecht met de nieuwe revolutionaire technieken en een verfijnd vechtsysteem anders dan voorheen.

Prijs: €24,65
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
iDEAL: Ja (PayPal ook)

Assassin’s Creed: Revelations

In de vierde Assassin’s Creed stappen spelers opnieuw in de schoenen van de Italiaanse assassijn Ezio die deze keer in zijn strijd tegen de tempeliers Constantinopel bezoekt. Assassin’s Creed: Revelations is het laatste deel uit de Ezio-trilogie. In Revelations stapt Ezio in de voetsporen van Altaïr, het personage waar gamers mee speelden in de eerste Assassin’s Creed.

Constantinopel, tegenwoordig Istanboel, was in de twaalfde eeuw het centrum van de Ottomaanse Rijk. Tot de tempeliers met de vierde kruistocht de stad innemen. Het is de taak van de speler, in de rol van Ezio Auditore di Firenze, orde op zaken te stellen.

Prijs: €20,75
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
iDEAL: Ja (PayPal ook)

SSX

Na een lange afwezigheid is de populaire snowboardreeks terug met een gloednieuw deel! SSX laat je snowboarden op de gevaarlijkste plekken ter wereld waar jij de meest spectaculaire stunts aan elkaar moet rijgen om de beste snowboarder ooit te worden. Het spel zit vol met bekende virtuele en echte snowboardhelden! Strijd zowel tegen andere boarders als tegen de bergen. Spelers volgen het verhaal van een team dat probeert om als eerste de meest gevaarlijke bergen ter wereld te overwinnen.

Van de bergtoppen van de Himalaya, tot de ijzige vlaktes van Antarctica. En het zijn niet alleen de bergen die spelers te vrezen hebben. In SSX is het je eerste doel om te overleven. En natuurlijk is het geheel in de stijl van SSX om dat zo stijlvol mogelijk te doen! SSX draait om een team snowboarders die de wereld rond reizen opzoek naar de extreemste pistes. Geen afdaling is te gek doordat er voor het eerst in de serie dankzij een speciale outfit zelfs hele stukken kunnen worden gevlogen! Naast de natuur komen ook andere gevaren om de hoek kijken in SSX. Bij SSX is niet alleen overleven van belang, maar ook de manier waarop je de berg afdaalt. Stunten met je snowboard is een must in SSX!

Prijs: €32,45
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
iDEAL: Ja (PayPal ook)