Ook aanwezigheid co-op in Dead Space 3 gelekt

Nadat zaterdag een aantal gelekte screens online waren verschenen en verwijzingen in de broncode van Deadspace.com, is vandaag bekend geworden dat de campaign ook met z’n tweeën is door te wandelen in co-op mode. Volgens een bericht op Game Informer wordt bevestigd dat deze co-op in Dead Space 3 aanwezig zal zijn, maar dat de multiplayer mode dat niet zal zijn.

De co-op campaign lijkt andere cutscenes en conversaties te hebben dan wanneer je alleen de campaign doorloopt. Volgens ontwikkelaar Visceral hoor je, wanneer je alleen speelt, alles wat je moet horen om het verhaal te begrijpen.

Ook zal Dead Space 3 een nieuwe manier bevatten om dekking te zoeken voor een aantal nieuwe vijanden zoals Fodders, Feeders en een Necromorph duizendpoot zo groot als een flatgebouw met de naam Nexus.

Verder zegt Visceral ook dat de campaign veel minder voorgekauwd is dan de eerste twee delen, waardoor je grote gebieden moet ontdekken met her en der verspreid verschillende unieke beta missies. Deze beta missies zijn niet verplicht om de campaign volledig uit te kunnen spelen.

Tijdens de EA persconferentie op de E3 zal nog meer bekend worden gemaakt met betrekking tot Dead Space 3, en dit lees je natuurlijk ook bij ons.

Boxshot Dead Space III

Dead Space III

Releasedatum:
07-02-2013
Genre:
(Survival) Horror
Uitgever:
Electronic Arts
Ontwikkelaar:
Een nieuwe Dead Space blijft mogelijk
Gepubliceerd op 18 jun, 2014 om 18:16
EA gelooft nog steeds in de Dead Space franchise
Gepubliceerd op 27 aug, 2013 om 17:52
Indrukwekkende Dead Space live action video verschenen
Gepubliceerd op 15 apr, 2013 om 17:32
Nieuwe Dead Space 3 DLC genaamd Awakened vanaf vandaag te koop
Gepubliceerd op 13 mrt, 2013 om 11:44
  1.    1267 XP
    luctheman's avatar

    Ik ben echt heel erg benieuwd naar dit spel. Aleen is het jammer dat ze het nu al hebben aangekondigd, dan moet ik weer zo lang wachten tot hij uitkomt.